Markíza prinesie reality šou Love Island, známe je už meno moderátorky (VIDEO)

Markíza na jeseň prinesie na VOYO česko-slovenskú verziu celosvetovej reality šou Love Island, ktorá odštartuje na VOYO 19. septembra 2021, s časovým odstupom ho prinesie aj Markíza a Doma.

"Skupina mladých ľudí zo Slovenska a Česka si bude v nádhernej vile na Kanárskych ostrovoch nielen užívať slnko, more a spoločné úlohy a hry, ale pod dohľadom televíznych kamier hlavne hľadať lásku svojho života," informuje televízia.
Diváci budú môcť v „priamom prenose“ sledovať, ako súťažiaci zahoria vzájomnými citmi so všetkými vzostupmi a pádmi, so všetkými emóciami, ktoré so sebou láska prináša. V každej epizóde sú ich vzťahy testované, pretože tomu, kto nie je spárovaný alebo je spárovaný len účelovo, hrozí, že bude musieť luxusnú vilu opustiť.

Love Islandom bude divákov sprevádzať známa česká moderátorka, herečka, blogerka a influencerka Nikol Moravcová: „Veľmi sa teším na koncept tejto šou, pretože takýto formát na obrazovkách doteraz ešte nebol, a som sama zvedavá na to, čo nás čaká.“

Nikol verí, že v tejto šou je možné nájsť životného partnera: „Ja sama som s manželom hľadala šťastie alternatívnou cestou. Myslím si, že táto cesta, ako nájsť lásku, je lepšia, ako pasívne sedieť doma. Rozhodne našim účinkujúcim veľmi fandím. Je to, samozrejme, o odvahe, o tom nabrať silu, pretože vo vile na Kanárskych ostrovoch sa odhalí veľa z osobnosti toho daného človeka.“

Reality šou vzniká v spolupráci s produkčnou spoločnosťou Paprika Studios, ktorá pre TV Markíza vyrába napríklad aj seriálový megahit Pán profesor. Formát je určený primárne pre streamovaciu službu VOYO, s časovým odstupom však bude nasadený aj do vysielania televízií Markíza a Doma.