Vladimir Kličko exkluzívne: Takto zvládnete akúkoľvek výzvu! (VIDEO)

Vladimir Kličko exkluzívne: Takto zvládnete akúkoľvek výzvu! (VIDEO) Foto: Ikar

Mnohí hľadajú svoje „why“, prečo. Bývalý profi boxer Vladimir Kličko si myslí, že je potrebné najprv definovať „who“, vlastné „kto“. Až keď viete, kým ste, tak môžete zistiť, čo skutočne chcete.

Aj preto vznikla jeho kniha – metóda F. A. C. E. the Challenge (Prijmi výzvu). Ukazuje v nej, ako rozpoznať tú správnu výzvu, ako podniknúť primerané kroky na jej zvládnutie.

Pozrite si EXKLUZÍVNE video s Vladimirom Kličkom pre slovenských čitateľov:


So spoluautorkou analyzujú cestu Vladimira Klička na vrchol, keď ešte bol aktívnym športovcom. Ako možno viete, Kličko bol jedným z najúspešnejších boxerov všetkých čias. Dlho kraľoval rebríčkom v kategórii ťažkej váhy – a okrem toho sa mu ako málokomu predtým podarilo nadchnúť ľudí svojou povahou a schopnosťami, či už v ringu alebo mimo neho.

Mal neuveriteľne silnú pracovnú morálku, čo tiež prispelo k jeho úspechu. A v knihe sa to snaží všetko odovzdať čitateľovi - ako opustiť svoju zónu pohodlia, aby ste mohli prijať a úspešne zvládnuť akúkoľvek výzvu.

Ku knihe Prijmi výzvu vychádza vo vydavateľstve Ikar aj Pracovný zošit, v ktorom nájdete konkrétne pokyny, ako rozvíjať silu vôle praktickými mentálnymi a fyzickými cvičeniami, tipmi a audiovizuálnymi vysvetleniami na stiahnutie.
Príliš často sledujeme ciele iných ľudí alebo ciele, ktoré nám už nevyhovujú. A aj keď sme si stanovili správny cieľ, nedarí sa nám ho zrealizovať. Ako teda uspieť? Ako zotrvať a pridržiavať sa plánu každý deň? Čo a koho na to potrebujeme? Všetky tieto otázky viedli bývalého majstra sveta v boxe k tomu, aby spolu s Tatjanou Kiel vyvinul metódu, ktorou môžu pomáhať ľuďom vyrovnať sa s výzvami, ktorým čelia v každodennom živote. Už viac ako päť rokov úspešne spolupracujú so spoločnosťou F.A.C.E.

Je to kniha, ktorá inšpiruje, môže naštartovať, podporiť vás...ale musíte chcieť. Vyžaduje si totiž sústredené a aktívne čítanie.

Dr. Vladimír Kličko

Niekoľkonásobný majster sveta v boxe v ťažkej váhe a športový vedec, využíva svoje vedomosti a skúsenosti z takmer troch desaťročí súťažného športu. Tvrdí, že ľudia by mali svoje problémy premeniť na výzvy, a s odvahou ich prekonať. Využíva na to metódu F.A.C.E.

Milan Buno, knižný publicista