Na Let's Dance bude nová moderátorská dvojica (FOTO)

Na Let's Dance bude nová moderátorská dvojica (FOTO) Foto: Markíza

Fanúšikovia tanečnej šou Let's Dance už poznajú mená všetkých účinkujúcich a porotcov. Kto však bude sprevádzať programom divákov pri televíznych obrazovkách? Návrat do šou hlási moderátor Viktor Vincze, ktorý sa osvedčil v siedmej sérii.

Moderátor však bude mať po svojom boku novú kolegyňu. Na tanečnom parkete s ním bude programom sprevádzať Lucia Hlaváčková.

„Keď mi ponúkli moderovanie Let’s Dance po boku Viktora, zaskočilo ma to, ale aj veľmi potešilo. Ponuku som automaticky a bez váhania prijala. Mám zmiešané pocity. Lomcujú mnou radosť, rešpekt ale aj nervozita,” povedala Lucia Hlaváčková.

Odporúčame aj: Toto je kompletná zostava súťažiacich Let´s Dance

„S Luciou sa poznáme roky, ešte keď začínala u nás v spravodajstve, takže sa na spoluprácu s ňou a nedele strávené v tej najlepšej tanečnej spoločnosti naozaj teším,” povedal Vincze.

„Moderátormi živých prenosov Let´s Dance 2023 budú Viktor Vincze a Lucia Hlaváčková. Sú sympatickí a obľúbení, navyše skúsení moderátori živých prenosov. Pre Luciu bude práca na veľkej šou novinka a má podobnú východiskovú pozíciu ako Viktor minulý rok. Obaja sa však už dobre poznajú z televízie a veríme, že aj vďaka im dvom budú nedeľné večery ešte príjemnejšie,“ potvrdila televízia Markíza.

Lucia Hlaváčková začala v Markíze ako redaktorka Televíznych novín. Po niekoľkých rokoch sa postavila pred kamery ako moderátorka ranných správ v Teleráne. Netrvalo dlho a z vnučky známeho herca Olda Hlaváčka sa stala moderátorka Telerána. Stálu moderátorskú dvojicu tvorí s Matúšom Krnčokom.