Love Island už pozná súťažiace krásky a súťažiacich. Kto je kto? (FOTO)

Love Island už pozná súťažiace krásky a súťažiacich. Kto je kto? (FOTO)

Love Island Česko & Slovensko je späť a do luxusnej vily na španielskom ostrove Gran Canaria mieri nová skupina obyvateľov zo Slovenska a z Česka, aby práve tu stretli ideálne spojenie a našli lásku svojho života. Pre najstabilnejší a najobľúbenejší pár je na konci šou pripravená odmena vo výške 75 000 eur. To, že sa na ostrove naozaj môže zrodiť vážny vzťah, potvrdzuje aj fakt, že víťazi prvej série, Martin Kulhánek a Laura Chrebetová, sa na konci prázdnin vzali, a okrem nich je stále spolu ďalších päť párov, ktoré šou dala dohromady. Voyo a Markíza odhalili novú zostavu mladých žien a mužov, ktorí sa objavia v tretej sérii reality šou.

 Pozrite sa, kto sa nasťahoval do vily Love Island Česko & Slovensko:

SANDRO (32)
Foto: Markíza

Alfa samec z dovozu? Česká verzia Tommyho Furyho sa narodila v Taliansku, konkrétne v Ríme, a teraz mieri priamo do vily lásky. Boxer Sandro sa rozhodne nemieni vzdať bez boja. Tentokrát však nebude bojovať v ringu, ale v slnkom zaliatej vile. A to nielen o víťazstvo, ale aj o svoju životnú lásku. Musí však byť dokonalá. Jeho polovička má byť podľa jeho slov jeho "ozdobou" a "okrasou". Nehovoriac o tom, že musí byť očarujúca, krásne voňať a ovládať varenie a upratovanie na jednotku. Nájde vo vile lásky tento sympatický taliansko-slovenský alfa samec svojou vysnívanú pani dokonalú?

CHRIS (21)

Foto: Markízaa
Sladký a nevinný? Tak pôsobí tento floridský amor! Vracia sa späť z USA, aby našiel Češku (alebo Slovenku), s ktorou si založí rodinu, po ktorej veľmi túži. Chris okamžite všetkým padne do oka, pôsobí tajomne, a tak nečudo, že nežnejšie osadenstvo vily bude mať nutkanie ho preskúmať. Chris rád objavuje a skúša nové veci. Jeho rodičia sa presťahovali do Ameriky za víziou lepšieho života, no blondiaka to stále ťahá späť ku korenom. Jeho misiou je nájsť tú pravú! Ale pozor, musí sa pozdávať aj jeho maminke, inak bude zle. Podarí sa amorovi z Floridy vystreliť šíp lásky v našej šou?

CLAUDE (22)

Foto: Markíza
Sloboda a sebaláska. Tieto hodnoty by chcel Claude šíriť všade a pre každého. Tento fešák síce pôsobí navonok sebavedomo, no zároveň je to vnútorne citlivá osobnosť. Jeho skúsenosti so ženami nikdy nedospeli do bodu vážneho vzťahu. So ženami zaobchádza ako s najlepšími priateľkami a bude rozhodne zaujímavé sledovať, či si ho niektorá z našich krások v šou získa. Vyskúša si Claude prvý vážny vzťah alebo zostane navždy iba kamarát?

HONZA (26)
Foto: Markíza
Veslá kopa! Kde je Honza, tam je dobrá nálada. Tohto rodeného šoumena si zaručene rýchlo zamilujete. Nikdy nehovorí NIE a užíva si každú jednu sekundu života naplno. Je milovníkom žien aj športu. Profesionálny volejbalista nepohrdne ani lozením po skalách, po ľadovcoch či surfovaním. Jeho vysnívaná žena by mala brať život s humorom a ľahkosťou, mala by sa veľa usmievať a nenahneval by sa, ak by bola nízka a chudučká. Nájde ju vo vile?

LU (25)
Foto: MarkízaBeznádejný romantik! Okúzľujúci, sladký a roztomilý. Tak na prvý pohľad pôsobí vždy milý a pozitívne naladený Slovák Ladislav. Po ukončených dvoch vážnych vzťahoch by dal všetko na svete za to, aby zase zažil pocit byť zamilovaný. Lu však hľadá malú, prírodnú blondínku. Ak by mala na tvári pod okom pehu, na mieste by sa s ňou oženil. Aby toho nebolo málo, tento zvodný romantik skladá hudbu. Sníva o tom, že napíše romantický song pre dokonalé dievča vo vile. Má v sebe však aj dušu vtipkára, ktorý rád vytvára „cringe“ situácie pre jeho partnerky, len tak pre zábavu. Podarí sa mu nájsť ženu, vďaka ktorej vznikne nový romantický hit Love Islandu?

Do vily mieri aj týchto päť dievčat:

VENIS (27)

Foto: Markíza

Čo na srdci, to na jazyku? Venis je vietnamská očarujúca kráska, ktorá vyrastala v českom prostredí. Do vily na Kanárskych ostrovoch prináša svoju extrémne silnú, takmer až sexuálnu prítomnosť, ktorá zaručene pritiahne pozornosť všetkých „srdiečok,“ najmä tých mužských. Venis má priamu povahu. Síce nie je drzá, ale rozhodne si nenechá „skákať po hlave“. Nebojí sa povedať to, čo si myslí, a to ju predurčuje byť v centre všetkého, čo sa vo vile odohrá. V detstve ju vnímali ako rebelku a kvôli svojej divokej povahe sa často dostávala do problémov. Napriek tomu je dnes z Venis silná nezávislá osobnosť plná života a energie, čo dokazuje aj na svojom influencerskom instagramovom profile. Pomôže jej vo vile prostorekosť alebo jej naopak uškodí? Nechajme sa prekvapiť.

ADRIANA (21)

Foto: Markíza

Krásna a chytrá! Adriana je sexi kráska so srdcom, ale aj hlavou na správnom mieste. Otvorene priznáva, že túži po úprimnej láske, čo ju, súdiac podľa uplynulých sezón Love Islandu, predurčuje dotiahnuť to v šou ďaleko. Jej budúci partner to však nebude mať vonkoncom ľahké. Po veľkom sklamaní vo vzťahu, je dnes mladá študentka veľmi opatrná. Jej nádejný muž musí mať hmatateľné ambície, vyriešenú minulosť a len tie najlepšie úmysly. Inak u od prírody krásnej a úprimnej študentky exotického poľnohospodárstva nemá šancu. Adriana totiž veľmi dobre vie, ako môže láska bolieť. Nájde vo vile toho pravého?

MAJKA (27)
Foto: Markíza

Ako je možné, že je stále slobodná? To sa opýta zrejme každý, kto uvidí sladkú krásku Majku. Je nádherná, skromná a má otvorenú myseľ, no doteraz nenašla toho pravého. Čakaniu je však koniec. Práve teraz je Majka otvorená všetkému. Je pripravená odštartovať novú, vzrušujúcu kapitolu svoju života. Túži sa zamilovať do krásneho a vtipného chlapa. Očarujúca Slovenka miluje deti. A to dokonca natoľko, že je učiteľkou v materskej škole. Práca s deťmi dokáže byť veľmi vyčerpávajúca, avšak sama priznáva, že starosť o chlapa je ešte náročnejšia. Majka hrá výborne poker, bude vo vile rozdávať karty práve ona?

RACHEL (22)

Foto: Markíza

Odvážna a silná žena. Charizmatická influencerka Rachel si už získala srdcia viac ako 170-tisíc followerov. Teraz prichádza zabojovať do vily o srdce jedného, ktorý ju bude úprimne a bezhranične milovať. Červenovláska z východného Slovenska už má svoje zázemie, určitý stupeň slávy a sledujúcich, a tak je možné, že bude vo vile čeliť nejednej neľahkej situácii. Po tom, čo jej predchádzajúci vzťah dopadol veľmi zle, sa táto temperamentná kráska teraz rozhodla hľadať úprimnú lásku pred televíznymi kamerami, čo si žiada veľkú dávku odvahy a pevnej vôle. Nájde vo vile toho pravého, ktorý ju zahrnie skutočnou a zdravou láskou?

MARIAM (21)
Foto: Markíza

Exotická kráska! Mariam je charizmatická a múdra žena, ktorá miluje afrobeat tanec, cestovanie, sebavzdelávanie a sarkastický humor. Niekedy sa jej však podarí používať žartíky v situáciách, keď sa to vôbec nehodí. V súčasnosti sa zaoberá najmä sebarozvojom. Po odchode z toxického vzťahu totiž potrebovala reštart a zmenu myslenia. Aktuálne má vlastný podcast, kde sa snaží kde je sa snaží inšpirovať poslucháčov, aby sa stali lepšími a šťastnejšími ľuďmi. Podarí sa niektorému z našich chlapcov nájsť svoje šťastie práve s Mariam?Desiatka nových „srdiečok“ z Love Islandu je odhalená. Kto získa lásku aj rozprávkovú výhru?