Toto je príbeh víťazky šou Pečie celé Slovensko 3 (VIDEO)

Toto je príbeh víťazky šou Pečie celé Slovensko 3 (VIDEO) Foto: RTVS

V nedeľu spoznali diváci víťazku tretej série šou RTVS Pečie celé Slovensko. Majsterkou amatérskych pekárov a cukrárov na Slovensku sa stala pekárka Tímea Strnálová z Levoče.

Čerstvá absolventka Univerzity v Prešove Tímea si počas štúdia vyskúšala život v zahraničí. Mladá Levočanka strávila pol roka v Kanade. V kuchyni sa zvŕta od svojich 11 rokov. Pečenie je jej veľkým hobby, v ktorom sa stále rozvíja. Pred dvoma rokmi sa Tímea pustila do kváskovania a pred rokom do prípravy makróniek. Svoje športové vzdelanie a lásku k pečeniu prepája vo využívaní zdravších surovín. Inšpiráciu čerpá najmä z internetu, kde objavuje nové trendy v pečení.

Odporúčame aj: Vyšla kniha Pečie celé Slovensko 2 - 100 vybraných exkluzívnych receptov

„Do šou som sa prihlásila, aby som získala nové skúsenosti. Nevedela som, čo mám od toho očakávať no chcela som z toho vyťažiť a naučiť sa čo najviac. Peťka s Jožkou mi mnohokrát dali dobrú radu a uistili ma, že som sa správne rozhodla. Bernolákovo som opúšťala s veľmi pozitívnymi emóciami. Som vďačná všetkým, ktorí sa podieľali na tvorbe najsladšej šou, pretože tak ako bez tejto TOP 12, tak ani bez nich by táto relácia nebola taká, ako vidíte na obrazovkách. Za šesť týždňov vznikli priateľstvá a spomienky, ktoré mi navždy ostanú v srdci. Do súťaže som šla s tým, že skúsim šťastie a nikdy by mi nenapadlo, aby som túžila po vlastnej výrobni. No počas natáčania som postupne začala meniť názor a po finále sme sa s rodičmi rozhodli, že ma v tom podporia a verím, že čoskoro budem mať v Levoči aj vlastnú cukrársku výrobničku,” prezradila víťazka tretej série šou Pečie celé Slovensko.