Hviezda seriálu Viola sa preslávila už ako tínedžerka, pozrite sa ako (FOTO)

Hviezda seriálu Viola sa preslávila už ako tínedžerka, pozrite sa ako (FOTO)

Už 9. januára prichádza na obrazovky JOJ nový seriál Viola. V hlavnej úlohe uvidíte krásnu herečku a modelku, Francescu Chillemi. Tá odštartovala svoju kariéru v o niečo inej sfére.

Kto je filmová Viola?

Viola Vitale je okúzľujúca a veľmi príťažlivá mladá žena, ktorá odjakživa pracovala v obore módnej žurnalistiky. Jej život sa však od základov zmení, keď sa presťahuje z romantického francúzskeho Paríža späť do rodného hriešneho Palerma. Viola začne písať o kriminálnych prípadoch mesta.

No a práve v úlohe Violy uvidíte krásnu taliansku herečku a modelku, Francescu Chillemi. Tá sa stala v roku 2003 talianskou kráľovnou krásy. Mala vtedy len osemnásť rokov. Po výhre sa vrátila na Sicíliu, aby doštudovala. Prestížny titul krásy bol ale skvelým štartom jej hviezdnej kariéry.

Odporúčame aj: Na JOJ prichádza Viola, prinášame podrobnosti (FOTO, VIDEO)

Svoju krásu rozhodne využila aj v hereckej sfére a stala sa veľmi populárnou. V novom seriáli Viola si Francesca rozhodne získa aj vás. Druhou hviezdou seriálu je rozhodne aj pôvodom turecký herec Can Yaman, ktorý sa vďaka niekoľkým seriálom stal sexymbolom v Európe.