Prichádza Iveta 2, prečo v nej chýba Milan Ondrík a prečo pribudol Dado? (FOTO)

Prichádza Iveta 2, prečo v nej chýba Milan Ondrík a prečo pribudol Dado? (FOTO) Foto: JOJ

Seriál televízie JOJ Iveta sa vracia na obrazovky už 3. marca o 20:40 a bude to opäť raz kontroverzné aj plné humoru. Tentokrát vám prinášame prehľad deja pokračovania príbehu krásky z Trebišova. Čo čaká v druhej sérii obľúbenú východniarsku princeznú?

Ivete sa splnil sen. V súťaži Miss Slovensko obsadila druhé miesto a získala byt v hlavnom meste. Pod srdcom nosí svoje prvé dieťatko a verí, že si pre ňu budúcnosť pripravila niečo krásne.

Príbeh okolo pôvabnej Ivety sa rozdelí do troch dejových liniek. Okrem svojráznej a drzej krásky sa dej bude točiť aj okolo jej partnera Števa a nového kamaráta Dada. Iveta sa dostane do Prahy, kde sa snaží uchytiť. Rada však posedáva s miestnymi chlapmi na pumpe a hrá s nimi karty. Do života sa jej pripletie samotný primátor Liška, no taktiež bojuje o vzťah so svojou láskou Števom. Ten dostane od otca dôležitú misiu. Musí ísť do Prahy postarať sa o ich bordel. K Ivete sa tiež pripletie vtipný Dado. Iveta v ňom vidí seba a rozhodne sa mu pomôcť. A tak ho prihlási na Muža roka.

Foto: JOJ

Odporúčame aj: Kto je kto v seriáli IVETA (FOTO)

Kto je Dado

Okrem krásnej Alžbety Zei Ferencovej a jej hereckej mamy Zuzany Mauréry niektoré postavy dostanú väčšiu hereckú úlohu. V seriáli tak častejšie uvidíme Ivetinho otca (Marián Balog), svojského farára (Jevgenij Libezňuk) alebo miestneho zubára, z ktorého sa stal primátor mesta Trebišov (Stanislav Pitoňák). Okrem nich sa predstavia aj noví herci. V úlohe Dada, ktorého si zoberie Iveta pod ochranné krídla sa predstaví český herec Marsell Bendig. „Myslím si, že postava Dada bude tak isto vtipná ako boli postavy v predchádzajúcej epizóde. Iveta Dada podporuje a snaží sa ho dostať zo dna na vrch, aby niečo dokázal v živote a myslím si, že to bude krásny príbeh,“ opísal svoju postavu tohtoročný držiteľ Českého leva.

Okrem neho sa v seriáli objaví aj charizmatický primátor Liška, ktorého stvárňuje herec a režisér Jirka Havelka. Ten premieša karty vo vzťahu Ivety a Števa.

Do pokračovania nezasiahne Milan Ondrík, ktorý si v 1. sérii zahral módneho návrhára Adriána.

Foto: JOJ

„Herec Milan Ondrík mal počas natáčania seriálu Iveta 2 pracovné povinnosti na pripravovanom filme Miki. Ondrík je známy tým, že do svojich postáv dáva maximum, čo sa týka hereckého výkonu aj fyzickej podoby. Postava homosexuálneho návrhára Adriána a mafiána Mikuláša Černáka sa v tomto prípade nedala skĺbiť, a tak sme sa dohodli, že v dvojke, žiaľ, nebude pokračovať,“ uviedla pre Aktuality.sk TV JOJ v stanovisku.

„Je to tak, že si prácu plánujem dlhodobo dopredu. Chvalabohu, že mám veľa ponúk a môžem si z nich vyberať. Nikto vtedy netušil, že Iveta bude taký úspešný seriál a neplánovala sa hneď jej druhá séria. Keďže mám dopredu dohodnutý iný film, ktorý je roztočený, nemohol som inak. Bola varianta, že by som sa tam objavil, ale nechcel som spájať fyzickú podobu s druhým projektom. Som herec, ktorý nemieša postavy - najmä čo sa týka výzoru,“ ozrejmil pre Aktuality Ondrík.

„Ivete fandím. V živote by som neodmietol ponuku s réžiou Honzu Hřebejka a postavu Adriána, ktorú som hral. Ten projekt mám v srdci, napriek tomu, že tam už nie som," povedal.