Kto je kto v reality šou Jama levova II (FOTO)

Podnikateľská šou Jama levova prinesie už od 5. septembra nové zaujímavé príbehy. Na základe vlaňajšieho úspechu aj túto jeseň sa vracia na obrazovky televízie Markíza.

 Pätica nekompromisných investorov ostáva nezmenená:

Foto: Markíza

Tatiana Ondrejková

Spoluzakladateľka a CEO úspešného cestovateľského portálu Pelikan.sk, prevádzkuje aj dva medzinárodné e-commerce obchody a patrí medzi najúspešnejšie podnikateľky na Slovensku.

 Juraj Fehervari

Zakladateľ najrýchlejšie rastúcej značky barefoot topánok na svete - Be Lenka. Unikátny produkt, globálny rast a firemná filozofia mu priniesli niekoľko prestížnych ocenení. V roku 2021 pridal do svojho portfólia inovatívnu dizajnovú barefoot značku Barebarics a retailovú sieť PLAN BE.

Foto: Markíza

Foto: Markíza

Milan Dubec

Podnikateľ, vizionár v IT oblasti, mediálny magnát a zároveň aktivista a filantrop, založil množstvo populárnych slovenských webov a služieb (Aktuality.sk, Pokec.sk, Azet.sk), je akcionárom spoločnosti Ringier Slovakia Media.

Igor Rattaj

Úspešný slovenský podnikateľ a akcionár v spoločnosti Tatry Mountain Resorts, najväčší investor v rámci voľnočasových aktivít a turizmu nielen na Slovensku.

 Foto: Markíza

Foto: Markíza

Igor Kolla

V roku 1990 založil úspešnú telekomunikačnú spoločnosť Antik Telecom, jeho podnikateľské aktivity sa neskôr rozšírili aj za hranice Slovenska, najmä do Ázie, je tiež vizionárom, ktorý stojí za viacerými inovatívnymi projektami.