Best FM: Rozšírenie pokrytia na Tekove

Best FM: Rozšírenie pokrytia na Tekove

Best FM zlepšuje pokrytie hlavného ťahu R1. Rádio dnešným dňom spúšťa vysielač v Žarnovici.


Rádio vylepšuje možnosti príjmu na hlavnom rýchlostnom ťahu R1. Aktuálne správy z domova, zo sveta či športu ako aj predpoveď počasia a dopravný servis si tak s lepším signálom môžu vychutnať aj poslucháči v okolí Žarnovice.
„Spustenie vysielania v okolí Žarnovice je potvrdením našej stratégie kontinuálnej expanzie na na slovenskom rádiovom trhu. Môžeme sa tak sústrediť na to, aby sme mohli ponúknuť vysielanie rádia Best FM čo najväčšiemu počtu obyvateľov Slovenska," hovorí manažér rádia Best FM Richard Dírer.
K zlepšeniu pokrytia na Slovensku dochádza spustením vysielania na frekvencii v Žarnovici (88,1). Frekvencia s výkonom 200 W zlepší signál rádia Best FM na hlavnom rýchlostnom ťahu Slovenska. Rozšírenie pokrytia vysielania je súčasťou ďalšej fázy zmien Best FM. Prichádza na rad po spustení rozvysielaní frekvencií v Piešťanoch, Trenčíne a Bytči.
Ďalšou fázou zmien v rádiu Best FM bude spustenie ďalších frekvencií, ktoré rádio získalo v jesennom a jarnom výberovom konaní na RVR. V príprave na spustenie sú frekvencie v Trebišove, Nitre, Zvolene a Žiari nad Hronom.