Búrlivé víno sa vracia na obrazovku aj s novými postavami


Búrlivé víno onedlho pokračuje svojou ôsmou sériou.

 


Televízia Markíza bude seriál vysielať každý pracovný deň: v premiére podvečer o 17:55, v repríze nasledujúci deň dopoludnia.
Vinárska sága sa na televízne obrazovky vráti s množstvom nových zápletiek a postáv, avizuje televízia Markíza. Jednu z nich stvárni aj Pavol Sedlačko. Zahrá si skromného, dobrého a pracovitého mladého muža, poslucháčka VŠMU Viktória Valúchová či mladý herec Juraj Bača.
Siedma séria sa končila opatrným bozkom medzi Ritou a Martinom. Kristína Turjanová má tak po Mariánovi Mitašovi a Milovi Královi nového seriálového partnera v Jurajovi Lojovi. Doktorka Rite Kernovej novú lásku všetci doprajú. Môžeme vás preto potešiť správou, že si nový vzťah užije," píše televízia.

 

O čom bude prvý diel, ktorý odvysiela Markíza 26. septembra?
Kramer si odpykal svoj trest a prepustia ho na slobodu. Riči a Milica prepustia celý Agátový háj Slávovi, ako bonus mu však nechajú na krku aj Kramera. Fialov syn Viktor so svojim kamarátom Matúšom dajú jemu aj kaštieľu svojím poňatím zábavy poriadne zabrať. Kto je mladé krásne dievča Tamara a čo ju privádza do Vínneho?