Viaceré médiá hľadajú nových ľudí

Viaceré médiá hľadajú nových ľudí

Nových ľudí hľadá RTVS, SME, Nový Čas, Hospodárske noviny aj Lengyelova Rocková republika.

 


Hospodárske noviny hľadajú redaktora/editora analytického oddelenia. „Od kandidáta očakávame všeobecný ekonomický a spoločenskopolitický prehľad. Skúsenosti z oblasti printových alebo audiovizuálnych médií sú vítané," píšu HNky.Predpokladaný termín ukončenia výberového konania: 24.5.2013.

 

Spoločnosť Ringier Axel Springer Slovakia, ktorá vydáva Nový Čas, hľadá ľudí na viacero pozícií: jednou z nich je video editor, ktorý spracováva články, fotografie a videá na www.cas.sk.
Ďalej hľadá redaktora servisných príloh do Nového Času. „Hľadáme redaktora, ktorý bude písať články do rubriky Servis pre denník Nový Čas, pre ďalšie printové tituly v rámci newsroomu aj pre online portál www.cas.sk. Rubrika Servis je zameraná na praktické témy ako napr.: financie, sociálna oblasť, bývanie, zdravie, personalistika a zamestnanie, vzťahy, life-style a pod," píše Ringier.
Vydavateľstvo hľadá aj redaktora týždenníka Nový Čas pre ženy, ktorý bude písať o ženách, móde, vzťahoch, varení, kráse a zdraví.
Ringier hľadá aj kreatívneho grafika a web grafika pre Nový Čas.

Moderátorov a redaktorov hľadá bratislavské Rockové rádio Martina Lengyela. Uchádzač by mal mať viac ako 30 rockov, mikrofonický hlas, mal by byť fanúšik rockovej hudby, mal by ovládať angličtinu aspoň na základnej úrovni. Tetovanie na ktorejkoľvek časti tela je vítané, rovnako ako slobodné zmýšľanie a individualizmus. Uchádzači by sa mali poponáhľať, lebo uzávierka prihlášok je 9. mája 2013.

Vydavateľstvo denníka SME hľadá programátora, ktorý bude spolupracovať na vytváraní technických špecifikácií, vývoj softvéru, súčinnosť pri dizajne, vývoji, implementácii a testovaní, analyzovanie technických problémov a ich riešenie.

RTVS hľadá redaktora na moderovanie relácií v nemeckom jazyku.