Haščák reaguje na komentár Schutza o chumajoch s moskovskými školami

Haščák reaguje na komentár Schutza o chumajoch s moskovskými školami Foto: Penta

Peter Schutz a Jaroslav Haščák si dnes posielali odkazy. 

 

 

Komentátor denníka Sme Peter Schutz dnes vo svojom pravidelnom súhrne ironicky napísal, že čaká na telefonát od Haščáka, čo má písať, a spomína v ňom chumajov s moskovskými školami. Haščák na to reaguje.

"Horím zvedavosťou, ako chce Penta ovplyvňovať noviny. Neviem sa dočkať, až sa mi Haščák ozve, aby som napísal resp. nenapísal to či ono. Taký masaker ani v Paríži nevideli," napísal Schutz. "To, čomu som dodnes neporozumel, je, že prečo by som mal ja utekať z priestoru, ktorý milujem, pred akýmisi chumajmi s moskovskými školami, ktorí sa živia cudzopasením na štáte v regulovaných odvetviach, kde by dokázal zbohatnúť každý šimpanz, keby mal na štartovnej čiare prominentných boľševikov medzi svojimi predkami," napísal komentátor.

Jaroslav Haščák, jeden so spolumajiteľov Penty dnes píše Schutzovi a tiež spomína chumaja.

"Nie je mojim zvykom reagovať na články, či komentáre, alebo blogy, ktoré sa týkajú mojej osoby, či Penty. Faktom je, že keby som mal vždy reagovať na každého „chumaja", ktorý sa rozhodne pohladiť si svoje ego a zvyšovať svoj rating tým, že v príspevku musí aspoň trikrát napísať Penta, či Haščák, tak by som nemal čas na nič iné." Na komentár Schutza sa rozhodol zareagovať.

V reakcii píše o začiatkoch svojho podnikania aj o svojej rodine a rodine svojho spoločníka.

"V neposlednom rade sa rovnako necítim byť šimpanzom, ktorý sa živí cudzopasením na štáte v regulovaných odvetviach. Naša skupina v krajinách (Slovensko, Česko, Poľsko a Nemecko), dosahuje tržby na úrovni okolo 5 miliárd Eur, z toho približne jednu tretinu predstavujú aktivity na Slovensku." A ďalej píše o tom, koľko ľudí Penta zamestnáva a čo je za jej úspechom. "Nemám na rozdiel od pána Schutza pocit, že toto sú schopnosti, ktoré ovláda každý šimpanz," píše Haščák.

Odporúčame aj: Penta a Haščák sa prihlásili k financovaniu .týždňa

"Na záver Vás chcem pán Schutz ubezpečiť, že sa Vám nechystám volať. Mám potrebu to voči Vám takto jasne povedať, keďže môj telefonát už po niekoľkýkrát avizujete vo svojich komentároch. Ak sa z Vašej strany jedná o nenaplnenú túžbu, kľudne mi zavolajte vy. Ja sa Vám volať nechystám, no asi budem mať potrebu otvorene vyjadriť svoj názor vtedy, keď budem mať pocit, že ste napísali evidentnú hlúposť," ukončil svoj odkaz Haščák.