Marika Gombitová: Stala som sa obeťou bulváru

Marika Gombitová: Stala som sa obeťou bulváru Foto: Markíza

Speváčka Marika Gombitová sa dnes na svojej oficiálnej facebookovej stránke posťažovala na bulvár.

 

 

"Je mi veľmi ľúto, že som sa opäť stala obeťou bulváru. Tentokrát sa snaží narušiť našu spoluprácu a priateľstvo s Karlom Gottom a vyvolať umelo seriálovú kauzu. S Karlom sme v kontakte, duet je rozpracovaný, len jeho realizácia sa trochu posunula," píše na svojej oficiálnej stránke speváčka.

Viaceré médiá priniesli imformáciu o tom, že Gott plánoval nahrať s Gombitovou novú pieseň, ktorú mal otextovať Kamil Peteraj, no podľa viacerých slovenských aj zahraničných denníkov spoluprca stroskotala.

Foto: archív M.G.

"V roku 2014 sa Marika Gombitová po dlhých rokoch opäť stretla so speváckou legendou Karlom Gottom. Ak sa vtedy fanúšikovia tešili na ich možnú spoluprácu, dnes musia byť mierne rozhorčení... Zdá sa, že našej Slávici sa nechce spievať s českým Slávikom," napísala pluska.sk, s tým, že z projektu Marika Gombitová "vycúvala". Podobnú informáciu priniesol aj web ahaonline.cz.

Pôvodnú informáciu o tom, že sú problémy s duetom s Karlom Gottom priniesol sám Gott v rozhovore pre české právo, kde povedal: "S Marikou jsme připravovali písničku už na kolekci Duety. Dlouho jsme ji koneckonců fanouškům slibovali. Ještě se ale nedočkají. Po jednom koncertě loňského turné na Slovensku jsme nocovali u Bratislavy a Marika za námi přijela. Vypadala výborně, byla veselá a řekla mi, že pro nás už písničku píše. Při jednom natáčení pro televizi v Bratislavě jsem mezi zkouškou a přenosem jel k ní do bytu, ve kterém má malé studio. Písničku mi zahrála, do toho jsme telefonovali s textařem Kamilem Peterajem, který říkal, že se těší, až ji bude textovat. Potom ale přišel nějaký zlom a Marika mi řekla, že změnila názor, a jestliže ji natočíme, tak musí vyjít samostatně. Na tom to ztroskotalo. Původní nápad nakonec Marika opustila a pracuje teď na zbrusu nové písni."