Športky.sk potvrdili svoju stabilnú pozíciu jednotky

Športky.sk, spadajúce do produktového portfólia Zoznam.sk, potvrdili už tretí mesiac po sebe prvenstvo v návštevnosti v segmente športových magazínov.

Vďaka posledným úpravám a minuloročnému redizajnu sa Športky.sk stali najčítanejšou stránkou so športovým obsahom. Čitatelia si obľúbili najmä čistý dizajn, prehľadnú štruktúru usporiadania informácií a navigáciu, ktorá uľahčuje orientáciu čitateľa na stránke. Za úspechom stojí aktuálnosť a komplexnosť poskytovaných informácií a dôraz na autorský obsah, obľúbený výsledkový servis či tabuľky zápasov a stretnutí.

Podľa oficiálnych štatistík merania internetu (AIM monitor) dosiahol magazín Športky.sk v mesiaci február návštevnosť 573 438 reálnych používateľov (RU) za mesiac a od druhého najnavštevovanejšieho športového magazínu ho delí takmer 83 tisíc reálnych užívateľov. Denne Športky navštívi viac ako 100 tis. RU.

Športky.sk prinášajú správy pre športových nadšencov z rôznych oblastí. Najobľúbenejšie sú futbal, hokej, motoristický šport či tenis, ale čitateľov zaujíma napríklad aj basketbal, hádzaná, volejbal, cyklistika, atletika, beh, golf a mnohé ďalšie. Gabriel Bocko, šéfredaktor magazínu Športky.sk približuje: „Našim čitateľom sa snažíme prinášať vždy aktuálne spravodajstvo obohatené o športové zaujímavosti. Každý si u nás nájde svoje, nesegmentujeme sa len na „mainstreamové" športy. Čísla hovoria za všetko. Vidíme, že sme sa vybrali správnou cestou a vďaka tomu sa stávame stále obľúbenejším portálom."