VOYO.sk sa rozširuje o filmy a seriály z dielne SONY Pictures

Video on-demand platforma VOYO.sk ponúka svojim predplatiteľom ako prvá na Slovensku filmy a seriály z produkcie hollywoodskeho štúdia SONY Pictures.

Tituly budú pribúdať v priebehu nasledujúcich troch rokov, ešte tento rok užívateľov VOYO.sk čaká takmer 200 filmov a stovky epizód známych seriálov. Prvé tituly sú dostupné už od začiatku tohto týždňa.

Filmové hity budú na VOYO.sk zverejňované tempom až sedem titulov za týždeň. Predplatitelia sa môžu hneď v úvode tešiť napríklad na snímky Terminátor 3: Vzbura strojov, Muži v čiernom, Spider-Man 3, Bad Boys a desiatky ďalších.

Na svoje si prídu aj fanúšikovia seriálov. Do ponuky služby VOYO.sk pribudne klasický sitcom Ženatý so záväzkami (Married with Children), historický seriál Tudorovci: Sex, moc a intrigy (The Tudors), ale tiež novinky ako Perníkový tatko (Breaking Bad) či Môj nový tučný život (Drop Dead Diva).

Samozrejmosťou budú aj seriály, ktoré VOYO.sk prinesie exkluzívne krátko po ich premiére v USA. Predplatitelia si ich navyše budú môcť vychutnávať v originálnom znení so slovenskými titulkami. Seriály budú predplatiteľom sprístupňované po celých sériách, nie iba po jednotlivých dieloch, takže bude iba na ich rozhodnutí čo, kedy a kde chcú pozerať.

„Spolupráca so SONY Pictures je pre nás príležitosť, ako priniesť predplatiteľom služby VOYO.sk to najlepšie zo sveta filmovej a seriálovej tvorby. Pribudnú nielen filmové klasiky ale aj známe a aktuálne filmové hity. Samostatnou kapitolou je bezkonkurenčná seriálová ponuka, ktorá má za cieľ osloviť široké spektrum užívateľov. Najviac sa však tešíme z ponuky špičkových seriálov, ktoré uvedieme na VOYO.sk tesne po ich premiére v USA," povedal Peter Šturdík, riaditeľ Útvaru platenej internetovej služby VOYO.
VOYO.sk umožňuje v rámci jednoduchého mesačného paušálu vo výške 5,99 eur s DPH sledovanie kompletného obsahu bez akéhokoľvek obmedzenia. Ďalšími atraktívnymi zložkami VOYO.sk sú dokumenty, rozprávky a priame prenosy z tých najlepších športových podujatí. K dispozícii sú tiež prémiové filmové tituly za jednorazový poplatok.

Predplatitelia VOYO.sk majú aj exkluzívny prístup k TV archívom staníc Markíza, Doma, Dajto a FOOOR, ako aj k ich vybraným live streamom v SD a HQ kvalite. Súčasťou predplatného je tiež neobmedzené vysielanie športového kanálu Nova Sport a trojica on-line lineárnych kanálov VOYO Cinema, VOYO Family a VOYO News.

VOYO.sk je okrem primárnej internetovej distribúcie dostupné aj užívateľom čoraz širšieho počtu smart televízorov Panasonic a LG, ako aj mobilných zariadení najnovšej generácie bežiacich na platforme iOS.