Pluska spustila vynovený portál izahradkar.sk

Pluska spustila vynovený portál izahradkar.sk

Vydavateľstvo Spoločnosť 7 PLUS spustilo inovovanú verziu portálu časopisu Záhradkár pre všetkých záhradkárov a domácich majstrov na adrese www.izahradkar.sk .


Stránka má nový, prehľadnejší dizajn a novú štruktúru s tematicky rozdelenou navigáciou. Do šiestich sekcií je rozdelený priestor pre majiteľov záhrad – úžitkové a okrasné záhrady, pre milovníkov bytovej flóry – izbové rastliny a balkóny, praktický kalendár záhradkára a špeciály, kde si každý nájde svoj tip.
Nový izahradkar.sk je kontaktnejší a svojim čitateľom sprostredkuje aj odpovede na konkrétne otázky. Už tradične sa môžete sa pýtať odborníkov na architektúru, rastliny, ovocné a zeleninové záhrady, odborníkov na škodcov alebo na trávniky a závlahy. S inštruktážnymi videami a fotonávodmi získate praktické rady pre skúsených záhradkárov, ako aj pre začínajúcich nadšencov. Garantom odborných informácií je časopis Záhradkár s dlhou tradíciou.
Internetový server izahradkar.sk je jednou z tematických sekcií multižánrového portálu Pluska.sk. S takmer 112-tisíc čitateľmi je najčítanejším odborným portálom pre záhradkárov na Slovensku (AIMmonitor, máj 2013).