Čitateľov na portáli Cvičte.sk sprevádza aj značka adidas

Jedným z najdôležitejších cieľov portálu www.cvicte.sk  je prinášať čitateľom kvalitný obsah, ktorý neustále dopĺňame o nové informácie a aktuálne témy.

K spestreniu obsahu sa tiež pripojila značka adidas. Aj preto je obsah na portáli Cvicte.sk od 1.augusta obohatený o novú sekciu www.adidas.cvicte.sk , kde si čitatelia budú môcť prečítať novinky a zaujímavosti zo sveta športu a cvičenia.
V tejto sekcii nájdu informácie o najnovších kolekciách značky adidas, určených mladým aktívnym ženám. Rozhodne tu nebudú chýbať svetové, ale aj domáce novinky z oblasti športu a zdravého životného štýlu, ako aj aktuálne informácie o podujatiach, ktoré adidas pripravuje pre svojich športových nadšencov. Rovnako sa čitatelia môžu tešiť na súťaže o outfity z aktuálnej kolekcie a inšpirácie zo sveta športovej módy. Spoločne s redakciou portálu Cvicte.sk bude informovať aj o témach týkajúcich sa zdravého a aktívneho života.
Na mesiac august sú nachystané príspevky ako predstavenie novej kolekcie Stelly McCartney, rozhovor s tanečnicou Katkou Štumpfovou alebo motivačnými radami pre cvičenie od Anastasii Kuzminovej.
„Spojením so značkou adidas získava portál Cvičte.sk silného partnera z oblasti športu. Veríme, že toto spojenie prinesie ďalší kvalitný obsah pre našich čitateľov. Obzvlášť radi sme aj preto, že značku adidas sami používame a máme radi.", vraví Jana Šimkovičová z portálu Cvicte.sk.