IKEA otvára plánovacie štúdio v Žiline, prinášame podrobnosti

IKEA v žilinskom Auparku otvára svoje prvé IKEA plánovacie štúdio v regióne, ktoré zákazníkom ponúka nielen pomoc s online nákupom, ale aj odborné poradenstvo v oblasti plánovania kompletného bytového zariadenia a obchodných priestorov.

Spoločnosť IKEA verí, že domov je najdôležitejšie miesto na svete, preto chce pomôcť čo najväčšiemu počtu ľudí pri jeho vytváraní. Preto sa IKEA rozhodla ešte viac priblížiť svojim zákazníkom a otvára svoje prvé IKEA plánovacie štúdio v Žilinskom kraji. Štúdio je dostupné pre všetkých a ponúka služby ako poradenstvo v rámci online nákupu, pomoc pri plánovaní riešení do domácnosti či obchodných priestorov a službu Plánovanie kuchýň a Plánovanie skríň a úložných priestorov.

Zákazníci môžu služby plánovacieho štúdia využiť kedykoľvek počas otváracích hodín štúdia a to bez poplatku. Výnimkou je služba Plánovanie kuchýň, či Plánovanie skríň a úložných priestorov, na ktorú sa zákazník môže objednať na stránke Plánovacie štúdio Žilina - IKEA.

„Sme nesmierne radi, že môžeme byť pre našich zákazníkov ešte dostupnejší a ponúknuť naše ďalšie služby aj v Žilinskom kraji. Po Košiciach, je žilinské IKEA plánovacie štúdio druhé na Slovensku a jeho otvorenie považujeme za veľmi dôležitý krok ako byť k našim zákazníkom ešte bližšie.“ hovorí Lucia Klečková, riaditeľka obchodného domu IKEA Bratislava.

IKEA Slovensko do konca roka 2022 eviduje 13 936 členov IKEA Family zo Žiliny a jej okolia. Za posledný rok v priemere jeden člen IKEA Family zo Žiliny nakúpil v IKEA (v obchodnom dome alebo online) 2,7-krát, zatiaľ čo slovenský priemer IKEA Family členov je 3,6-krát. IKEA Slovensko teda vníma, že zákazníci zo Žiliny a okolia majú záujem o služby IKEA, a preto sa ich snaží pre Žilinčanov urobiť čo najdostupnejšie.

„V Žiline už dlhšie ponúkame pre našich zákazníkom službu Klikni a vyzdvihni a službu IKEA výdajné miesto, ktoré poskytuje zákazníkom objednať si a vyzdvihnúť IKEA produkty nad 20kg. Sme radi, že sa k týmto službám pridali aj ďalšie a Žilinčanom môžeme ponúknuť pomoc s plánovaním svojich domovov a online nakupovaním,“ dodáva Lucia Klečková.

IKEA plánovacie štúdio sa nachádza v Auparku Žilina na prízemí a jeho dizajn sa nesie v modernom a minimalistickom štýle, s nádychom Škandinávie. Zamestnanci IKEA budú pre zákazníkov k dispozícii každý deň od 9:00 do 21:00 a radi im pomôžu s inšpiráciami a riešeniami na mieru, či s nákupom sortimentu a služieb online.