Šou Na nože s pomocníkom Pohlreichom prekonala všetky doterajšie rekordy (VIDEO)

Šou Na nože s pomocníkom Pohlreichom prekonala všetky doterajšie rekordy (VIDEO) Foto: Markíza

Včerajšiu premiérovú epizódu si pozrelo doposiaľ najviac divákov od februárového štartu formátu.

 

Šéfkuchár Martin Novák vo včerajšej časti navštívil reštauráciu v rodinnom penzióne Turista, ktorý sa nachádza pri Počúvadlianskom jazere neďaleko Banskej Štiavnice. Tentoraz si vzal na pomoc naozaj hviezdnu posilu, keď do podniku zavítal spolu s renomovaným českým šéfkuchárom Zdeňkom Pohlreichom, ktorý bol dlhé roky tvárou rovnakej šou pod názvom Ano, šéfe! Túto epizódu si vychutnalo celkovo 431-tisíc divákov starších ako 12 rokov, čo je doposiaľ absolútne najvyšší počet. Medzitýždenne tak Na nože získalo na svoju stranu ďalších 70-tisíc divákov. V čase vysielania malo dosah až na 600-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Kuchárska reality šou Na nože, v ktorej renomovaný šéfkuchár Martin Novák podáva pomocnú ruku reštauráciám, ktoré sa ocitli v problémoch, sa týždeň čo týždeň teší rastúcemu diváckemu záujmu a prekonáva jeden rekord za druhým. V cieľovej skupine 12-54 sa formát v stredu 11. októbra 2023 stal absolútne najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

Epizóda pripísala doposiaľ absolútne najvyšší rating 9,4 % od februárového štartu šou a rovnako aj najlepší trhový podiel 35,8 %. V porovnaní s predchádzajúcim týždňom si tak z hľadiska ratingu polepšila o 1,5 percentuálneho bodu a trhový podiel jej narástol až o 5,9 percentuálneho bodu.

Kuchárska šou podľa tlačovej správy Markízy totálne prevalcovala konkurenčný seriál Prokurátorka (share 12,0 a 18,5 % v CS 12-54) na TV Joj, ako aj film Vraždy na planine (share 7,3 % v CS 12-54) na Jednotke RTVS..