Po Novom roku príde Nová mBank

Po Novom roku príde Nová mBank


Po trinástich rokoch od svojho vzniku a šiestich rokoch na českom a slovenskom trhu sa mBank s 3,6 miliónmi zákazníkov stala jednou z najúspešnejších značiek finančných služieb v regióne.

 

 

Je aj najsilnejšou značkou v rámci mBank Group, ktorá práve v týchto dňoch mení svoj názov z BRE Bank Group. To však nie je jediná zmena, ktorú mBank v Čechách a na Slovensku chystá. V rámci projektu Nová mBank predstaví vo februári budúceho roka nielen nové logo a firemný dizajn, ale zároveň ponúkne zákazníkom nové, revolučné internetové bankovníctvo. To predstavuje najväčšiu inováciu a zároveň aj investíciu v rámci Novej mBank.


„mBank sa premení. Zmeníme logo a predstavíme nové internetové bankovníctvo. Čo ale určite nezmeníme, je prístup k našim zákazníkom. Nestaneme sa nudnou bankou. Budeme stále otvorení, transparentní, dynamickí a vrátime mBank úlohu priekopníka a nositeľa inovácií," hovorí Roman Truhlář , generálny riaditeľ mBank.

Revolučné internetové bankovníctvo
Nové internetové bankovníctvo bolo vyvinuté medzinárodnými expertmi pre všetky tri trhy súčasne (PL, ČR, SR). Na jeho príprave sa podieľa viac ako 300 zamestnancov mBank v spolupráci s globálnymi partnermi, z ktorých môžeme menovať napríklad Accenture, Artegence a Meniga. Výsledkom ich práce bude užívateľsky prívetivé a ľahko ovládateľné prostredie s desiatkami nových funkcií a vylepšení, ktoré sa svojím neobvyklým dizajnom radikálne odlišuje od doteraz používaných tabuľkových prehľadov.

„Naším cieľom bolo navrhnúť jednoduché, prehľadné, funkčné a užívateľsky priateľské internetové bankovníctvo, ktoré spája užitočné funkcie s intuitívnou navigáciou a sviežim, nevšedným dizajnom," hovorí Michał Panowicz, výkonný riaditeľ projektu, a dodáva: „Dali sme dôraz na inovatívne technologické riešenia, ktoré v on-line bankovníctve neboli doposiaľ použité. Bol to krok správnym smerom a mBank dnes stojí na špici v inováciách internetového bankovníctva. Získali sme rad medzinárodných ocenení, ktorými sa dnes Nová mBank môže pochváliť."