Zázračný telefón potešil Ľadovú kráľovnú aj Drakulu

Zázračný telefón potešil Ľadovú kráľovnú aj Drakulu Foto: Zaraguza

Kníhkupectvo Martinus prišlo s PFkou, vďaka ktorej ste mohli milou novoročnou správou cez Zázračný telefón potešiť knižných záporákov.

 

 

Cez sviatky by nemal byť nikto sám. Ani knižní záporáci, ktorých svet síce nemá rád, ale bez nich by naše obľúbené príbehy neboli tým, čím sú. Práve preto sa kníhkupectvo Martinus nad zlými postavami z knižiek zmilovalo a spolu so Zaraguzou sa ich rozhodlo aspoň na Vianoce potešiť cez Zázračný telefón.

Knihomoli z Česka a zo Slovenska mohli obľúbenému antihrdinovi poslať vďaka PFke milú novoročnú správu. Cez Zázračný telefón stačilo napísať pár pekných slov napríklad Voldemortovi či Sauronovi, zadať telefónne číslo odosielateľa a správu poslať.

Zázračný telefón sa už potom postaral o veľké prekvapenie. Každého odosielateľa vzápätí prekvapila SMS, ktorú mu naspäť poslal antihrdina. Veselé správy boli prispôsobené reči hrdinov, niektorí ďakovali, niektorí vinšovali a niektorí sa aspoň cez sviatky zmenili na milých a prívetivých.

Na základe odoslaných SMS správ sa nakoniec zistí, ktorý z knižných záporákov je u čitateľov najobľúbenejší. Už za prvé 4 dni potešilo antihrdinov skoro 10 000 správ a kto vie, možno sa niektorý z nich v novom roku naozaj polepší.