Telekom uvádza nové portfólio služieb pre firmy: základom sú dáta, neobmedzené volania a cloudové služby

Telekom uvádza nové portfólio služieb pre firmy: základom sú dáta, neobmedzené volania a cloudové služby

Telekom uvedie 16. septembra nové portfólio služieb pre firemných zákazníkov, ktoré podporí rastúce potreby firiem v oblasti digitalizácie.

 


„Pri tvorbe nového portfólia služieb sme analyzovali potreby viacerých typov pracovných pozícií vo firmách. Podľa toho sme vytvorili ponuku pre ľudí pracujúcich v teréne, pre ľudí pracujúcich v kancelárii, ale aj pre manažment spoločností," skonštatoval senior manažér pre B2B a ICT Ivan Skender.

 

Mobilné služby založené na dátach

Základom nových mobilných služieb sú dáta. Najnižšia služba Magenta Mobile Mini obsahuje 200 MB, najvyššia služba Magenta Mobile VIP až 10 GB.

Na rastúcu potrebu používania mobilných dát a mobilnej bezpečnosti poukazujú aj nezávislé prieskumy, podľa ktorých bezpečnostné aplikácie považuje za nevyhnutnú súčasť mobilných služieb až 70 % firemných zákazníkov.

„Pre firmy sú prioritou nielen neobmedzené volania a dátové služby, ale aj bezpečnosť mobilných zariadení. Okrem toho chcú mať svoje dáta prístupné kdekoľvek a z akéhokoľvek zariadenia. Preto sú súčasťou našej novej ponuky aj cloudové služby, ktoré pomôžu firmám zvýšiť produktivitu, " uviedol Ivan Skender.

Súčasťou nových mobilných služieb je preto aj široká ponuka aplikácií – od bezpečnostného riešenia Eset Mobile Security, cez praktické cloudové riešenie Microsoft OneDrive, až po navigáciu Sygic. Na výber je aj hudobná služba Deezer či mobilná televízia Magio GO.

Jednoduchšia ponuka fixných služieb

Telekom okrem mobilných služieb prináša pre firemných zákazníkov aj novú ponuku pevných hlasových služieb a internetu do kancelárie pod názvom Magenta Office. Pevné hlasové služby budú dostupné v štyroch zjednodušených variantoch – Mini, Basic, Standard a Premium. Najvyšší volací program Premium obsahuje neobmedzené volania na pevné i mobilné siete na Slovensku.

Internet do kancelárie bude Telekom ponúkať vo variantoch Standard a Premium, program Premium zahŕňa aj záložný prístup cez mobilnú sieť Telekomu.