Fun rádio reaguje na spor medzi rádiom Expres a Stella Centrom

Fun rádio úprimne mrzí, že vďaka úmyselnému konaniu Expresu sa k poslucháčom dostala nepravdivá informácia. Fun rádio okrem informácií od vodičov, ktorí telefonujú priamo do rádia, preberá dopravný servis od Stella Centra, pričom za túto službu riadne platí. Zo strany Fun rádia v žiadnom prípade nešlo o úmysel.

O to viac sme prekvapení, že rádio Expres, ktoré dlhodobo svoj imidž stavia na kvalite dopravného servisu, vedome šíri medzi vodičov nepravdivú informáciu, či online alebo vo vysielaní. Takéto konanie považujeme za nezodpovedné.

Ak rádiu Expres prekáža konanie tretej strany – Stella Centra, považovali by sme za korektné nevťahovať do tejto kauzy iné rádiá. "Takéto zavádzanie nepravdivými informáciami u rádia Expres zrejme trvá dlhšie, keď zaznamenáva pokles záujmu o "svoj" dopravný servis. Nemyslím si, že takéto kroky zachránia starú slávu kedysi dominantného dopravného rádia Expres. Je viac ako jednoznačné, že ich najväčším konkurentom v dopravnom servise je práve Fun rádio a snahou Expresu je vtiahnuť ho do konfliktu," hovorí generálny riaditeľ Fun rádia Patrik Ziman.

Je na zamyslenie, aká bude reakcia samotných poslucháčov, ktorých Expres vedome zavádza, aby to využil v konkurenčnom boji. Ak sklamaní poslucháči pristúpia na rovnakú hru, je otázne, či budú Expresu naďalej poskytovať pravdivé informácie z ciest. Natíska sa otázka, ako dôveryhodný bude dopravný servis Expresu, ak si aj poslucháči začnú „testovať" čo Expres urobí, ak ho jeho vlastní poslucháči budú klamať a úmyselne budú nahlasovať Expresu vymyslené dopravné udalosti.