Búrlivé víno uvoľní miesto pre celebritné Bez servítky

Búrlivé víno uvoľní miesto pre celebritné Bez servítky Foto: Markíza

Populárny seriál Markízy bude mať od 1. apríla nový vysielací čas, čaká ho priamy súboj s Panelákom.

 


Televízia Markíza netají spokojnosť s jej tohtoročnou novinkou – seriálom Búrlivé víno. Búrlivé víno patrí medzi najsledovanejšie formáty na trhu. Aj preto sa rozhodla ho presunúť zo súčasného vysielacieho času – pred večernými správami – do prime-time, po správach. Vo štvrtok dosiahol seriál podľa údajov PMT/TNS SK trhový podiel 40 % v kategórii 12-54, čo je vysoký nadpriemer stanice.

 

Televízia ho od pondelka 1. apríla presúva z 17:55 na 20:20. Na Veľkonočný pondelok pôjdu dva diely za sebou. Búrlivé víno tak pôjde v novom čase v priamej konkurencii proti divácky úspešnému seriálu JOJky Paneláku. V pondelok v rovnakom čase (o 20:10) štartuje ťažiskový formát STV Milujem Slovensko.

Prečítajte aj: V pondelok štartuje Milujem Slovensko s Banášovou, Danglom a Nikodýmom


Búrlivé víno sa po novom bude vysielať každý pracovný deň po večerných správach, okrem stredy.
Do vysielacieho okna hodinu pred Televíznymi novinami nasadzuje Markíza nové diely Bez servítky. V prvých častiach budú variť tváre zo seriálu Búrlivé víno – Peter Jakušík, Ľubo Kostelanský, Filip Tůma, Karin Haydu, Martin Mňahončák a ďalší.

Presun seriálu môže mať vplyv aj na sledovanosť Televíznych novín. Diváci, ktorí pozerali Búrlivé víno, zvykli pokračovať v pozeraní správ na Markíze. Program, ktorý ide pred správami, je jeden z dôležitých faktorov sledovanosti správ.