Futbalové MS 2018 z Ruska na staniciach z ponuky digitálnej TV SWANu

Futbalové MS 2018 z Ruska na staniciach z ponuky digitálnej TV SWANu

Futbalu je v televízii dosť každý víkend, no porovnanie síl tých najlepších svetových mužstiev v ich národných farbách môžeme sledovať len raz za štyri roky. Majstrovstvá sveta pre rok 2018 tentoraz hostí Rusko.

 

Zápasy v ôsmich základných skupinách A, B, C, D, E, F, G a H sa začínajú už vo štvrtok 14. júna 2018. Hrá sa systémom každý s každým tak, aby dve mužstvá s najvyšším počtom bodov z každej skupiny postúpili ďalej do vyraďovacej časti.

obr: FIFA.com

Od osemfinále (so začiatkom 30. júna) už bude záležať na každom stretnutí, keďže porazení vycestujú domov a víťazi v ústrety finálovému zápasu. Ten si milióny fanúšikov po celom svete naladia 15. júla o 17.00 hod (SEČ).

SWAN má v ponuke Jednotku aj Dvojku od RTVS

Kde všade môžete majstrovský futbal pozerať? Na Slovensku sa o 56 priamych prenosov postará Jednotka a Dvojka RTVS. Večerné zápasy s obvyklým začiatkom o 20.00 hod bude vysielať hlavný kanál, stretnutia o 14-tej a 16-tej hodine nájdete na Dvojke. Na tú verejnoprávna RTVS počas šampionátu presunie aj pravidelnú predpoveď počasia.

Neskôr sa už čas štartu zápasov mierne zmení, aktuálny program si preto skontolujte tu.

Jednotku aj Dvojku si naladia zákazníci s Digitálnou TV od SWANu už so základným balíčkom S len za 7,99 eur mesačne. Samozrejmosťou je vysielanie v HD rozlíšení, aby ste loptu, akcie a tesné ofsajdy videli naozaj poriadne.

Zápasy budete môcť sledovať aj na mobile alebo tablete s Androidom či iOS. Postará sa o to aplikácia SWAN GO, ktorá myslí aj na TV archív pre prípad, že začiatky stretnutí nestihnete kvôli iným povinnostiam.