RTVS má nového šéfa kreatívy

RTVS má nového šéfa kreatívy Foto FB Igor Majkut

Odbor kreatívy RTVS má nového šéfa. Od septembra je riaditeľom odboru Igor Majkut.

 

Igor Majkut prešiel v minulosti cez pozície grafického dizajnéra po umeleckého a kreatívneho riaditeľa. Pôsobil v reklamných agentúrach Zaraguza, Made by Vaculik či Wiktor Leo Burnett. „Som hrdý na to, že sa môžem podieľať na vytváraní kreatívnej stratégie RTVS, ktorá predstavuje najsilnejšiu slovenskú mediálnu značku. Je pre mňa veľkou výzvou, že môžem byť priamo jej súčasťou,“ cituje Igora Majkuta RTVS v tlačovej správe.

Majkut získal viacero ocenení zo svetových aj domácich festivalov ako sú Euro Effie, Golden Drum, Golden Hammer či Zlatý klinec. Igor Majkút SA PODIEĽAL NA kampaniach Fofola pre kofolu z agentúry Zaraguza a tiež napríklad pre Tatra banku z agentúry MADE BY VACULIK. Pracoval tiež pre Wiktor Leo Burnett, kde bol súčasťou nového pozicioningu nápoja Vinea.

Odporúčame aj: Fofola je späť. S grganím a chladničkou

„Som rád, že sa náš tím rozrástol o skúseného odborníka, ktorého ambíciou je posunúť vyššie latku všetkých kreatívnych výstupov značky RTVS,“ uviedol Richard Jajcay, riaditeľ Sekcie marketingu a komunikácie, pod ktorú odbor kreatívy spadá.