Začínajú MS v hokeji 2019. Zápasy a výsledky môžete sledovať aj na mobile

Začínajú MS v hokeji 2019. Zápasy a výsledky môžete sledovať aj na mobile

Hokejové Majstrovstvá sveta nás lákajú k obrazovkám každý rok a tento raz nimi bude žiť naozaj celé Slovensko. V poradí už 83. šampionát totiž zavíta na štadióny v Bratislave a Košiciach a našim hokejistom tak budete môcť opäť fandiť naživo.

 

Zápasov bude od 10. do 26. mája naozaj požehnane a lístky na tie najzaujímavejšie sa rozchytali už v prvých hodinách po spustení online predaja. Zúfať ale nemusíte. Okrem obývačky s veľkou obrazovkou môžete na nadchádzajúce tri týždne pripraviť aj svoj mobil.

Všetky výsledky a kompletné štatistiky v oficiálnej aplikácii

Pre Android aj iOS je k dispozícii mobilná aplikácia IIHF, ktorá je už na MS v hokeji 2019 plne pripravená.

Privíta vás výsledkovým servisom a prehľadom hracieho plánu, aby ste vedeli, kedy štartujú zápasy Slovákov. Po rozkliknutí každej dvojice budú k dispozícii kompletné zostavy tímov a štatistiky.

Všimnite si tiež malý zvonček vpravo hore. Vďaka nemu vás mobil na začiatok zápasu, gól alebo konečný výsledok okamžite upozorní notifikáciou. Ak si niektorú krajinu označíte v časti Môj tím, bude tak robiť pri každom zápase úplne automaticky.

Aplikácia IIHF pre MS v hokeji 2019 je samozrejme dostupná úplne zadarmo.

Priame prenosy RTVS na mobile

Tak ako každý rok, aj tentoraz bude televízne prenosy z Majstrovstiev vysielať RTVS. Zápasy slovenskej reprezentácie si naladíte na Jednotke, s ostatnými stretnutiami sa pridá Dvojka.

Pripravený bude tiež priamy prenos cez web hokej.rtvs.sk, ktorý si bez problémov otvoríte kdekoľvek na akomkoľvek smartfóne pripojenom na Wi-Fi alebo rýchly mobilný internet. Všetky góly a napínavé momenty tak uvidíte na vlastné oči.

Ak nechcete alebo nemôžete sledovať video, k dispozícii budete mať Rádio Slovensko, ktoré bude vysielať komentár k všetkým zápasom Slovenska a finálovému zápasu v nedeľu 26. mája.

Na mobile to bude najjednoduchšie s aplikáciou iRádio RTVS pre Android alebo iOS.

Nezmeškajte ani jeden gól so 4kou

Spôsobov, ako sledovať MS v hokeji 2019, je teda množstvo. Postačí vám na to ktorýkoľvek z nových paušálov SLOBODA od 4ky. Tie prinášajú dostatok dát ako aj voľných minút a SMS doma aj v celom Európskom hospodárskom priestore. Najmenší stojí len 5 € mesačne.

Pokiaľ sa pri sledovaní prenosov cez internet nechcete vôbec obmedzovať, je pre vás určený nový paušál SLOBODA DÁTA s neobmedzenými 4G dátami v sieti 4ka aj 2 GB v celej SR za 12 € mesačne. Teraz ho môžete získať na prvý mesiac úplne zadarmo pri objednaní cez e-shop s novou SIM kartou.