Programová šéfka televízie Markíza riadi aj program TV Nova

Programová šéfka televízie Markíza riadi aj program TV Nova Foto: Markíza

Silvia Majeská, ktorá je 9 rokov programovou riaditeľkou skupiny Markíza, sa dnešným dňom stala novou programovou riaditeľkou TV Nova. TV Nova a TV Markíza patria do spoločnej mediálnej skupiny CME.

Novú funkciu bude Majeská vykonávať z Prahy a povedie programové sekcie pre obidve krajiny - Česko a Slovensko. Bude zodpovedná za tvorbu programovej stratégie pre lineárne kanály a online platformu VOYO.

Doterajšia programová riaditeľka TV Nova Alex Ruzek odchádza z pozície k dnešnému dňu.
 
"Alex za tie roky pre našu televíziu veľa urobila a patrí jej za to veľká vďaka. Vždy nám bolo potešením s ňou spolupracovať. Prebiehajúce zmeny sú dôsledkom nášho úsilia o rozvoj lineárnych aj nelineárnych produktov. Našim cieľom je zostať najinovatívnejším a najviac kreatívnym tvorcom obsahu v Českej republike. Tešíme sa na spoluprácu s našou dlhoročnou kolegyňu Silviou Majeskou a gratulujeme jej k novej funkcii," hovoria generálni riaditelia TV Nova Klára Brachtlová a Jan Vlček.
 
"Nova je vedúca mediálna spoločnosť, je to inovátor, udávajúci tón, a ja sa veľmi teším na moje pôsobenie v nej a na spoluprácu so všetkými kreatívnymi tímami, internými aj externými, pri tvorbe kvalitného a jedinečného obsahu pre divákov, ktorý im ponúkame lineárnou aj digitálnou cestou," hovorí Silvia Majeská.