Meghan v exkluzívnom rozhovore: Zo spolužitia s kráľovskou rodinou bola tak nešťastná, že mala samovražedné myšlienky (VIDEO)

Meghan v exkluzívnom rozhovore: Zo spolužitia s kráľovskou rodinou bola tak nešťastná, že mala samovražedné myšlienky (VIDEO) Reprofoto youtube CBS

Meghan Markleová, manželka člena britskej kráľovskej rodiny Harryho, bola v nedeľu večer miestneho času hosťom moderátorky Oprah Winfrey na americkej televíznej stanici CBS. V rozhovore uviedla, že mala veľmi naivné predstavy o privydaní sa do kráľovskej rodiny. Ocenila kráľovnú, ktorá sa k nej vždy správala priateľsky, spomenula tiež detaily o svadbe alebo o druhom tehotenstve. Vyvrátila informáciu, že dostala za rozhovor zaplatené, poskytla ho podľa svojich slov zadarmo. O rozhovore písali svetové agentúry.

Na začiatku vzťahu s Harrym hovorili o tom, aké to je byť súčasťou kráľovskej rodiny, Meghan ale "úplne nechápala, o akú prácu pôjde," pretože sledovanie predstaviteľov monarchie nebolo v jej rodine bežné. Tiež samotná svadba nebola podľa Meghan ich dňom, ale svadbou organizovanou pre celý svet. Technicky bol pár zosobášený už niekoľko dní pred oficiálnou slávnosťou.

V rozhovore hovorila vojvodkyňa Meghan o rasistickom správaní počas tehotenstva so synom Archiem. Kráľovská rodina si podľa Meghan neželala, aby sa Archie stal princom, pretože panovali obavy, "ako tmavá môže byť jeho pokožka, keď sa narodí," povedala Meghan, ktorej matka je černoška. Odmietla však uviesť, ktorý konkrétny člen rodiny to predniesol.

Harry a Meghan v rozhovore spoločne oznámili, že druhý potomok, ktorého očakávajú, bude dievčatko.

"Čo bolo v posledných rokoch naozaj ťažké, je keď realita a jej vnímanie sú dve veľmi odlišné veci. Súdia vás podľa svojich dojmov, ale vy žijete v skutočnej realite. Tie dve veci sú v úplnom protiklade, ale ľuďom to nevysvetlíte," uviedla Meghan. Život v paláci prirovnala ku "zlatej klietke," píše DPA.

Meghan povedala, že bola zo spolužitia s kráľovskou rodinou tak nešťastná, že mala aj samovražedné myšlienky. "Už som jednoducho nechcela byť nažive," povedala Meghan. Požiadala údajne o pomoc, ale tá jej bola odmietnutá.