Hlavná politická relácia TA3 má nového moderátora (VIDEO)

Hlavná politická relácia TA3 má nového moderátora (VIDEO) Foto: TA3

Televízia TA3 už našla náhradu za Norberta Dolinského.

Vedenie televízie TA3 po alkoholovom škandále stiahlo moderátora hlavnej diskusnej relácie V politike Norberta Dolinského z obrazu a po troch týždňoch má na jeho miesto náhradu.  V nedeľu sa na obrazovke TA3 ukáže nová tvár relácie – moderátor Rastislav Iliev. "Rastislav Iljev bude moderovať reláciu V politike. Začína už túto nedeľu," povedala pre Omediach.com Oľga Dúbravská z vedenia televízie.

Dve nedele dočasne moderovala reláciu šéfka publicistiky a spravodajstva TA3 Zuzana Martináková.

Odporúčame aj: V živom vysielaní ministerka vytkla moderátorke konflikt záujmov (VIDEO)

Podľa životopisu na linkedin má moderátor ako posledné vzdelanie uvedené bilingválne gymnázium, ktoré ukončil v roku 2005. V roku 2008 nastúpil do Rádia Slovensko, kde bol moderátorom a redaktorom spravodajstva, pôsobil aj v TV Bratislava. Od októbra 2015 pracuje ako moderátor spravodajstva a publicistiky TA3.

Dolinský ostáva v televízii na pozícii dramaturga. Jeho náplňou je podieľať sa na príprave viacerých spravodajských a publicistických formátov. “Televízia TA3 chce využiť Norov potenciál z hľadiska jeho dlhoročných televíznych skúseností aj pri kreovaní dramaturgických konceptov programov, ktoré predtým moderoval. Zároveň môže byť prínosom aj pri príprave obsahového developmentu digitálnych platforiem. Detaily zatiaľ nebudeme prezrádzať," povedala Dúbravská.