Aplikácia Magio GO už aj pre LG televízory

Aplikácia Magio GO už aj pre LG televízory Foto: Telekom

Telekom rozširuje podporu televízie cez internet o ďalšiu Smart TV platformu.

Slovak Telekom sprístupnil svoju televíznu službu cez internet Magio GO už aj pre televízory značky LG. Magio GO je dostupné na LG TV od verzie operačného systému webOS 3.5 a vyššie a používatelia aplikáciu nájdu cez LG aplikačný obchod priamo vo svojom televízore. Telekom tak už ponúka Magio GO pre všetky dostupné Smart TV platformy.

Aplikácia Magio GO pre LG obsahuje rovnaké funkcie ako už dostupná verzia pre televízory Samsung a televízory s operačným systémom Android TV. Zákazníci tak môžu sledovať televízne kanály a programy z videopožičovne, využívať 7-dňový TV archív a množstvo ďalších funkcií bez nutnosti set-top boxu.

Zdroj: Magio TV

Po nainštalovaní aplikácie sa môžu noví zákazníci priamo z TV aplikácie navigovať na portál Telekomu, kde si môžu jednoducho a rýchlo zakúpiť balíček Magio GO priamo z pohodlia svojej obývačky. Do pár minút tak môžu internetovú televíziu začať sledovať.

Ako nainštalovať Magio GO na LG televízore

• Stačí mať Smart TV LG s webOS 3.5 a vyššie (LG TV vyrobené od roku 2017)
• Jednoduchý postup inštalácie aplikácie:
1. Spustite lištu inštalovaných aplikácií stlačením tlačidla domček na diaľkovom ovládači
2. Šípkami zvoľte aplikáciu LG Content Store a spustite ju
3. Zvoľte kategóriu Apps & Games, kde nájdete aplikáciu Magio GO

Magio GO pre všetky TV platformy

Aplikácia Magio GO je teraz dostupná pre všetky hlavné TV platformy na trhu. Magio GO je možné sledovať na televízoroch LG, Samsung či televízoroch s Android TV (Sony, Philips, Sharp a mnohé ďalšie, ako aj set-top boxoch s Android TV), prostredníctvom set-top boxu Magio GO TV Box od Slovak Telekom na akejkoľvek TV obrazovke a funguje aj na mobilných zariadeniach s Androidom a iOS a dokonca aj na PC vo webovom prehliadači.