Potvrdené Markízou: Pravidelné Na telo končí

Foto: Markíza Foto: Markíza

Diskusná relácia Na telo v zverejnených septembrových plánoch televízie Markíza nie je. Na telo v doterajšej podobe končí. Bude len výnimočne pri niektorých politicko-spoločenských udalostiach. Zlatica Puškárová bude už natrvalo moderovať hlavné správy.

 

AKTUALIZÁCIA 14:05: "Relácia Na telo sa neruší, bude fungovať v špecializovaných vydaniach k jednotlivým udalostiam politicko-spoločenského významu v atraktívnejšom vysielacom čase," povedala pre Omédiách.com Tatiana Tóthová.

"Zlatica Puškárová je jedna z najúspešnejších moderátoriek spravodajských a publicistických relácii televízie Markíza. Získala mnohé divácke aj odborné ocenenia. Sme radi, že prijala ponuku natrvalo moderovať Televízne noviny," dodala Tóthová.

Relácia Na telo bola najsledovanejšou diskusnou televíznou reláciou. Roky mala stabilný vysielací čas v nedeľu krátko popoludní. Dlhé roky nezmenila moderátorku.

Pôvodný článok:

Hlavná a jediná politická diskusná relácia Markízy mala zvyčajne v lete prestávku a v septembri sa vždy na obrazovku vrátila. Televízia zatiaľ zverejnila programové plány na prvé dva týždne. Ani prvú ani druhú nedeľu reláciu Na telo nevysiela. Nie je vylúčené, že relácia končí lebo bude mať dlhšiu prestávku. Prvú nedeľu bude v tom čase vysielať známu českú rozprávku Tři veteráni, druhú nedeľu dobrodružný film Poklad kráľa Salamuna.

Prvé špekulácie o tom, že Na telo môže skončiť, sa objavili už pred letom, písal o nich nový čas. „Rozhodne sa k jesennej štruktúre nebudeme vyjadrovať na konci júna a odmietame akékoľvek špekulácie," povedala v júni pre Nový čas hovorkyňa televízie Tatiana Tóthová. Puškárová vtedy nemala informácie o možnom zrušení.

Programové zmeny, ktoré boli plánované pred niekoľkými dňami, už nemusia platiť. Z vedenia CME odišiel Adrian Sarbu, ktorý mal vpyv aj na programové plány v televízii Markíza.

Pokúšam sa získať aj stanovisko moderátorky.