Na telo sa vracia. S novou moderátorkou (FOTO)

Na telo sa vracia. S novou moderátorkou (FOTO) Foto: Markíza

Politická diskusná relácia Na telo sa vracia na obrazovky TV Markíza s novou moderátorkou Karolínou Lacovou. Prvé vydanie je naplánované na nedeľu 20. októbra o 13:00 hodine. Michala Kovačiča nahradí Karolína Lacová.

Markíza so zmenou moderátorky avizuje aj vynovený koncept relácie, ktorý sa aktuálne finalizuje. Aký zatiaľ neuviedla.

Odporúčame aj: Kovačič aj jeho Na telo dostali okamžitú stopku, v Markíze je vzbura

Lacová prišla do Markízy zo Slovenského rozhlasu, kde moderovala aj diskusie s politikmi.  „Je to pre mňa nielen veľká kariérna výzva, ale aj príležitosť priblížiť divákom dôležité informácie, ktoré im pomôžu lepšie sa zorientovať v aktuálnom dianí. Verím, že spolu s mojimi hosťami vytvoríme priestor pre zaujímavé a hodnotné rozhovory,“ povedal Lacová podľa tlačovej správy televízie.

„S veľkým potešením vítame Karolínu Lacovú v našom tíme. Je to skúsená profesionálka a veríme, že jej príchod prinesie do relácie novú dynamiku. Sme presvedčení, že diváci ocenia jej odbornosť, rozhľadenosť a schopnosť otvárať témy, ktoré sú pre našu spoločnosť kľúčové,“ povedal Michal Kratochvíl, riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky TV Markíza.

Televízia Na telo predčasne pred letom stopla, po tom, ako moderátor Kovačič využil priestor vo vysielaní na vyjadrenie nesúhlasu s vedením televízie. Dnes spolu s kolegom Adelom Ghannamom pripravujú vlastný online projekt.