Fico sa posťažoval, že TA3 nezreprízovala jeho rozhovor

Fico sa posťažoval, že TA3 nezreprízovala jeho rozhovor Reprofoto TA3

Robert Fico sa na facebooku posťažoval, že TA3 nezverejnila reprízu jeho rozhovoru s Petrom Bielikom.

Predseda Smeru bol včera – v pondelok večer - jedným z hostí relácie Téma dňa. V prvej časti relácie sa moderátor Peter Bielik rozprával s hlavným hygienikom Jánom Mikasom o protipandemických opatreniach, v druhej časti relácie bol hosťom predseda Smeru a témou bol jeho vzťah k predčasným voľbám. Na začiatku Fico naznačil, že v TA3 už dlhšie nebol.

Dnes v utorok dopoludnia TA3 zreprízovala z Témy dňa len rozhovor s Mikasom, Fica už neodvysielala. Celý rozhovor však je stále v archíve televízie na webe TA3.

„Asi som opäť povedal niečo, čo som nemal,“ posťažoval sa na facebooku Fico. "TA3 „dnes“ odmietla odvysielať štandardnú reprízu včerajšej relácie Téma dňa, v ktorej som bol hosťom pána Bielika. Ak ste ju včera nevideli, nech sa páči a ak tam nájdete niečo hodné cenzúry, dajte vedieť," dodal Fico. 

Fico bol s rozhovorom bez politického oponenta zjavne veľmi spokojný, keďže ho celý zverejnil na svojej facebookovej stránke. Vďaka naznačenému podozreniu z cenzúry má už po hodine viac ako tisícku zdieľaní.

Aktualizácia o stanovisko TA3 (22:30): "Televízia TA3 dnes odvysielala skrátenú reprízu relácie Téma dňa, pretože včerajšie premiérove vydanie diskusie bolo dlhšie a v nasledujúcom dni by narušilo plánovanú programovú štruktúru, detto aj vysielanie aktuálnych tlačových besied. Diváci si môžu všetky diskusie pozrieť v archíve televízie TA3."