Skylink zdražuje

Skylink zdražuje

Od 1. októbra Skylink zvyšuje cenu niektorých služieb.

 


ČeskoSlvoenská satelitná platforma Skylink zvyšuje cenu základného balíka Kombi z 14,80 na 15,50 mesačne. Pri platbe za rok zo 162,80 na 170,50 eur.

Od 1. októbra sa zvyšuje cena aj za prémiový balík CS TV, v ktorom je Kino CS, Muzika CS, Doku CS z 3,70 na 4 eura za mesiac. Pri platbe za rok z 40,70 na 44. A pri prémiovom balíku so stanicou Film Europe Channel HD z 2 eur na 3 eura.

„Za posledné 4 mesiace došlo v ponuke Skylinku k rade programových zmien, čo prispelo k výraznému rozšíreniu všetkých programových balíčkov. Najväčší obohatenie sa dotklo balíka Kombi, v ktorom pribudlo celkovo 12 nových programov (2 filmové - Film Europe Channel HD a Kino CS, 1 športové - Slovak Sport, dva dokumentárne stanice- Doku CS a Crime & Investigation, dva detské - Minimax a Nickelodeon a päť hudobných - Muzika CS, MTV Rocks, MTV Dance, VH 1 a VH 1 Classic). Balíček Kombi tak má dnes už 53 programov všetkých žánrov, z ktorých 12 je vysielané vo vysokom rozlíšení HD," vysvetľuje v tlačovej správe zdraženie Skylink.

Programové zmeny sa v úprave cien prejaví od 1. 10. 2013. Pre predplatné uhradené pred týmto termínom platí pôvodný cenník.

Ako píše web DSL.sk Skylink k zdraženiu pristupuje krátko potom, ako začal v druhej polovici augusta aplikovať na svojich kartách nastavenia technológie SurfLock, ktoré výrazne obmedzili zdieľanie Skylink Irdeto a ICE kariet medzi viacerými prijímačmi.