Veľké Noviny JOJ sa menia na šou vysielanú z námestia

Veľké Noviny JOJ sa menia na šou vysielanú z námestia

V nedeľu večer a ďalšie dva víkendové dni sa budú správy vysielať naživo, postupne z troch námestí.

 


Po tom, ako televízia JOJ 1. septembra odštartovala nové večerné správy Veľké noviny, nový formát chce predstaviť priamo ľuďom na námestiach.

 

Prvým mestom je Prešov, od kiaľ dnes (v nedeľu) bude vysielať Veľké Noviny. Televízia presťahovala celé vysielacie štúdio, techniku na 3 veľkých kamiónoch a niekoľkých menších obslužných autách. Sťahovalo sa 130 ľudí obslužného personálu a v Prešove je postavené na námestí veľké pódium.

Televízia avizuje Veľké noviny už niekoľko dní ako šou, kde sa sa predstavia moderátori a ďalší pracovníci spravodajstva aj ako tanečníci z tanečnej skupiny Joj news Dance Group. „Vo Veľkých Novinách, ktoré budeme vysielať priamo z námestia, máme pre vás taký malý bombónik. Priamo počas vysielania to na pódiu to rozbalia aj naši kolegovia z tanečnej skupiny JNDG. Na vystúpenie poctivo trénovali niekoľko hodín týždenne," avizovala televízia v správach.

Prečítajte si aj: JOJ má nové Veľké Noviny JOJ, Televízne noviny Markízy majú navrch

Televízia počas dňa organizuje aj koncerty, súťaže, autogramiády. Kým iná nemenovaná televízia volá divákov, aby ju prišli navštíviť a potom sa tam musia tlačiť v malom areáli, JOJ nemá priestor prísť priamo k vám, rozprával moderátor Michal Hudák na námestí v Prešove, čímm narážal na každoročnú akciu konkurenčnej Markízy - Deň otvorených dverí v Záhorskej Bystrici.

Budúcu sobotu 14. septembra sa JOJ presťahuje do Žiliny na Hlinkovo námestie a ďalšiu nedeľu 22. septembra na Svätoplukovo námestie v Nitre.