Prezidentské voľby: Dnes veľký televízny duel na Markíze, zajtra na RTVS (VIDEO)

Prezidentské voľby: Dnes veľký televízny duel na Markíze, zajtra na RTVS (VIDEO) Foto: Markíza

Do druhého kola prezidentských volieb už chýba len niekoľko dní. Ivan Korčok a Peter Pellegrini by sa mali stretnúť v dvoch veľkých televíznych debatách – v utorok večer na Markíze a v stredu večer na RTVS. Na dnešnú debatu do rádia Expres jeden z kandidátov neprišiel.

V utorok 2. apríla so začiatkom o 20:30 hod. prinesie Markíza duel s názvom Prezident 2024: Predvolebná diskusia a to v novom vizuálnom prevedení.
 
„Keďže ide o finálny diskusný súboj, z ktorého vzíde budúci slovenský prezident, rozhodli sme sa jeho dôležitosť podporiť aj netradičným miestom konania. Namiesto klasického štúdia ho budeme v priamom prenose vysielať z pôsobivých priestorov Zrkadlovej siene Primaciálneho paláca v Bratislave,“ povedal Michal Kratochvíl, riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky TV Markíza.

Dnes na poludnie sa mali kandidáti stretnúť aj v špeciálnej predvolebnej diskusii na Exprese. Cez víkend Pellegriniho tím účasť svojho kandidáta zrušil.

Aktualizácia: Diskusiu z Markízy si môžte vypočuť aj ako podcast

RTVS odvysiela finálny duel v stredu 3. apríla o 20.10 h na Jednotke a v Rádiu Slovensko. Diskusiu budú moderovať Marta Jančkárová a Marek Makara.