Prima COOL SK štartuje na SledovanieTV

Prima COOL SK štartuje na SledovanieTV Foto: Prima Cool SK

Služba SledovanieTV zaradila stanicu Prima COOL SK ihneď pri jej spustení na Slovensku dňa 27. mája. Kanál plný seriálov a relácií bude súčasťou všetkých základných balíčkov služby.

Dlho očakávané spustenie slovenskej verzie obľúbeného kanála Prima COOL je tu. Slovenskí diváci ho môžu na obrazovkách sledovať od 27. mája Ten deň sa stal súčasťou služby SledovanieTV, dostupný je vo všetkých základných balíčkoch.

Programová schéma ponúka osvedčené stálice ako je obľúbený animovaný seriál Simpsonovci a zábavný program Partička. Chýbať nebude ani Autosalón, Re-play a ďalšie programy z vlastnej dielne Prima COOL. Z licenčných dôvodov sa naopak neobjaví avizovaná Hviezdna brána, ktorú v programovom vysielaní nahradila práve rodina zo Springfieldu.

Prima COOL je prvou z rodiny tematických kanálov skupiny Prima, ktorá prichádza na Slovensko. Na jeseň by ju, podľa informácií Primy, mala nasledovať Prima LOVE. Doplní tak existujúce programy CNN Prima NEWS a Prima PLUS. Tá sa premenovala Prima SK. Zmena je iba
kozmetická, programová schéma sa nijako nemení a bude aj naďalej zameraná na originálnu tvorbu.

„Programy a seriály z dielne televízie Prima sa tešia veľkej popularite nielen u českých, ale aj u slovenských divákov. Som preto radi, že sa skupina Prima rozhodla ponúknuť obľúbené tematické stanice aj v slovenskom vysielaní,” hovorí marketingový riaditeľ SledovanieTV Lukáš
Pazourek.