Fico má byť hosťom hotelovej Show Jana Krausa

Fico má byť hosťom hotelovej Show Jana Krausa Foto: showjanakrause.cz

Talkshow známeho českého humoristu s premiérom bude v sobotu neobvyklá. Účasť na natáčaní ponúka hotel v Jasnej, ako súčasť pobytového balíčka.

 

 

Podľa informácií Omédiách.com premiér Robert Fico je jeden z hostí Show Jana Krausa, ktorá sa bude natáčať už túto sobotu 30. novembra vo Wellness hoteli Grand Jasná. Hotel avizuje talkshow ako „Exkluzívnu šou Jána Krausa naživo so zaujímavými hosťami a témami bez cenzúry."

Natáčania sa zúčastnia herec Lukáš Latinák, modelka Michaela Kocianová, herečka Gabriela Marcinková, herec Pavel Liška a športový komentátor Karol Polák. Hotel na propagačnej stránke neuvádza meno premiéra. V hoteli nám potvrdili, že sa ráta aj s jeho účasťou. V sobotu večer sú naplánované dve Krausove show. Zatiaľ nie je jasné, či premiér bude v tej, ktorá sa bude natáčať o 17 alebo o 20 hodine. V každej by mali byť traja hostia.

Hotel ponúka lístky na predstavenie s Ficom aj v rámci pobytového balíčku. S talkshow pre dve osoby aj s afterpárty a ubytovaním na jednu noc vyjdu 259 eur.

Premiér mal byť hosťom talkshow Jana Krausa už vo februári minulého roka. Pre chorobu to vtedy zrušil.

Show Jana Krausa sa vysiela na Prima Family.