Sulík imituje Fica

Sulík imituje Fica

Aj on má bradu a hoci pozná svojho šéfa dobre, netuší, aké mal detstvo. Preto mu šéf rozpráva o tom, ako to bolo v skutočnosti s riflami a s Tuzexom a nezabudne ani na krátke tesiláky, ktoré mal ako pionier. Aj Sulík spomína vo vlastnom videu na detstvo, ako Fico.

 


Video o nostalgických spomienkach Roberta Fica na jeho katolícke detstvo a túžbu po rifliach nenechalo chladnými ani jeho politických rivalov. Tak ako on a Marek Maďarič si do kresiel sadli aj šéf SaS Richard Sulík a poslanec Martin Poliačik.

„Vyrastali sme bez mobilu, bez internetu, bez tabletu, tých hračiek bolo tým pádom menej. Ja som mal húpacieho koníka," spomína na detstvo tak ako Fico Sulík v červenej kravate. Spomína aj na to, ako v chladnom apríli skladal pioniersky sľub v krátkych tesilákoch a bola mu zima, lebo dlhé neboli. Lebo plánované hospodárstvo zabudlo obstarať dlhé tesiláky. „A keď si chcel rifle, tak si musel najprv spáchať trestný čin a zameniť u niekoho bony, u nejakého veksláka," vysvetľuje Poliačikovi Sulík

Odporúčame aj: Prekvapenie prezidentskej kampane: Fico vyrastal bez televízie

Video Fica o tom, ako ťažko pracoval na rifle z Tuzexu, alebo to, že popri tom ako vstúpil do KSS, (čo zabudol povedať) stihol krst, prijímanie aj birmovku vyvolalo aj ďalšie paródie.