Kompletný program zimnej olympiády na ČT

Kompletný program zimnej olympiády na ČT

V ponuke ČT nebude chýbať žiadna olympijská disciplína. Vysielať bude 24 hodín denne. K dispozícií je ČT2 a ČT Sport a šesť kanálov na webe aj s rozsiahlym archívom.

 

 

Vysielanie zimných olympijských hier v Soči v réžii Českej televízie ponúkne maximum živých prenosov, 250 hodín televízneho olympijského vysielania, 22 športov a 302 súťaží. Dva olympijské programy ČT Sport a ČT2 budú kompletne v HD kvalite, a až šesť programov na webe doteraz najúplnejšie ponuku  vysielania zo zimných olympijských hier.

ČT bude vysielať z dvoch olympijských štúdií, umiestnených priamo v centrách diania, v ruskom Soči a v olympijskom parku na pražskej Letnej.

Odporúčame aj: Kompletný program ZOH na RTVS

Odporúčame aj: Program olympijského hokeja na Markíze a Dajto

Dvadsaťštyri hodín denne bude vysielať hlavný olympijský program ČT Sport, s dôrazom na hlavné olympijské športy, zápasy mužského hokejového turnaja, z ktorých dvadsaťdva odvysiela ČT naživo, a športy s českou účasťou.

ČT2 okrem olympiády zahrnie napríklad aj pravidelné prenosy Corgoň ligy, Ligy majstrov a ďalších klubových súťaží.

Televízne vysielanie doplní kompletná ponuka internetových prenosov - na šiestich vysielacích trasách na webe ČT.

"Základným prvkom nášho programu je živý šport. Maximum súťaží zo Soči preto budeme vysielať priamymi prenosmi. Na programe ČT šport to bude znamenať štrnásť hodín živého vysielania denne, "opisuje olympijské vysielanie výkonný riaditeľ ČT sport Jiří Ponikelský.

Internetový špeciál na www.zoh.cz ponúkne okrem olympijských aktualít aj reportáže, kompletný výsledkový servis a prehľadný program všetkých športov. Chýbať nebude ani Videoarchív prenosov, zostrihov aj najdôležitejších momentov hier.

Podobne komplexné informácie poskytne majiteľom prijímačov s podporou HbbTV tiež nová hybridné aplikácie ZOH 2014. Okrem programu hier, kompletných výsledkov a štatistík ponúkne aj vizitky našich športovcov, prehľad medailového poradia a hlavné olympijskej správy. Samostatná časť bude venovaná ľadovému hokeju.