DIGI Sport zavádza hodinové spravodajstvo ako Live show

DIGI Sport zavádza hodinové spravodajstvo ako Live show

Spravodajstvo (dnes pod názvom MIX Zóna), ktoré Digi Sport program ponúka, sa od pondelka 3.. marca mení.

 

 

 

„MIX Zónu meníme nielen vizuálne, ale aj obsahovo. Z 15 minútovej relácie sa stane hodinová LIVE show, ktorú budeme vysielať každý pracovný deň od 18:00 do 19:00 hodiny. Keďže náš pôvodný program, teraz DIGI Sport 1 vysiela na území SR a ČR, zostávame verní slovenskému a aj českému spravodajstvu," povedal šéf spravodajstva programu DIGI Sport, Marek Vaňous.

"Nové štúdio doplníme o debaty s odborníkmi na najaktuálnejšie športové témy, budeme sa viac venovať športovým hviezdam, priestor budú mať divácke otázky prostredníctvom dostupných sociálnych sietí. Veľký priestor budeme ponúkať športovým novinárom z iných médií," dodal.

Moderátormi novej MIX Zóny zostávajú Sonia Krajčová, Matúš Lukáč, Marek Skáčik a pribudne k nim aj nová tvár v podobe Karola Jakuboviča. Premiéra MIX Zóny bude každý pracovný deň na DIGI Sport 1 v čase od 18.00 do 19.00 hod. a reprízy prinesie DIGI Sport 2 o 23.00 hod a DIGI Sport 1 v nasledujúce ráno o 7.00 hod.

Športový program DIGI Sport vysiela od augusta 2010. Televízia dnes ponúka vysielanie na 2 programoch DIGI Sport 1 (územie SR a ČR) a DIGI Sport 2 (len územie SR) a na 2 špecializovaných programoch (DIGI Liga majstrov 1 a DIGI Liga majstrov 2), ktoré slúžia len pre vysielanie zápasov počas hracích dní Ligy majstrov UEFA.