Novinky na JOJ – Vdova a Ochrancovia sa posúvajú

Novinky na JOJ – Vdova a Ochrancovia sa posúvajú Foto: JOJ

Televízia JOJ je posledné mesiace známa tým, že prinesie na obrazovku novinku, potom ju v programe presúva alebo zruší. Podobné zmeny sa dejú aj po príchode nového generálneho riaditeľa Marcela Gregu.

 


Koncom minulého týždňa rozhodla o troch výrazných zmenách v programe.

 

Posúvajú sa Ochrancovia
Od marca vysiela JOJ nový hraný seriál Ochrancovia. Je to spin off relácie Súdna sieň. Ochrancovia sú príbehy o sporoch, ktoré riešia mediátori. Pôvodne tento program televízia zaradila medzi Súdnu sieň a Noviny JOJ, tak, že Súdna sieň sa posunula do skoršieho času o 17:15 a Ochrancovia na 18 hodinu. Od minulého týždňa sa tieto programy vymenili. Ochrancovia idú skôr a Súdna sieň opäť tesne pred Novinami JOJ.

Vdova bude mať horší čas
Čas mení aj nový kriminálny seriál JOJ z mafiánskeho prostredia Vdova. Seriál s Michaelou Čobejovou v hlavnej úlohe bude mať od apríla menej lukratívny čas, sledovanosť nie je ideálna. Posúva sa v utorok z 21:30 na 22:30.

Onedlho mala odštartovať nová reality show Súboj národov. Televízia prvý diel ešte stále avizuje, že odvysiela v piatok 21. marca o 20:30. No v programe posledný marcový týždeň reláciu nečakane zrušila. Začiatkom apríla v programe je.

Koncom marca mala televízia v pláne spustiť aj denné ranné vysielanie Dobré ráno. Štart sa podľa informácií Omédiách.com posúva do druhej polovice apríla.