Nikodým a Brychtová budú mať v lete na RTVS opäť reláciu

Nikodým a Brychtová budú mať v lete na RTVS opäť reláciu Foto: RTVS

 RTVS v lete prinesie 2. sériu zábavnej šou Naj dedinka Slovenska.

 


Moderátormi budú, tak ako minulý rok, Katarína Brychtová a Martin Nikodým.

Reláciu vyrába pre RTVS opäť spoločnosť goodtv. Minulý rok to bolo 6 častí za približne 240 tisíc eur, pričom jeden diel vyšiel okolo 40 tisíc eur. Tento rok si RTVS objednala 9 častí spolu za 360 tisíc.

Relácia sa bude od 3. júla každý piatok o 20.20 na Jednotke.

Foto: RTVS

 

Nikodým a Brychtová patria medzi najčastejšie obsadzovaných moderátorov zábavných programov na RTVS a zároveň pravidelne moderujú akcie Smeru. Vedenie RTVS s tým problém nemá.

Viac: Akcie Smeru moderuje Brychtová aj Nikodým

"V každej dedine prebehne súťaž pozostávajúca z piatich disciplín, v ktorej sa prejaví oddanosť, pracovitosť a zmysel pre humor jej obyvateľov. NAJ dedinka Slovenska do detailu odhalí všetko pekné a dobré, čo slovenský vidiek ponúka a divákom dokáže, že každá dedinka môže byť tým najlepším miestom pre život," píše RTVS.

„Šou NAJ dedinka Slovenska odhalí všetko pekné a dobré, čo slovenský vidiek ponúka a divákom dokáže, že každá dedina môže byť tým najlepším miestom pre život. Aj tá vaša," avizuje reláciu RTVS.

Produkčná spoločnosť goodtv vyrába pre RTVS aj Milujem Slovensko a Slovensko chutí, novú zábavnú reláciu spojenú s varením.