Kuchár s práškom na Markíze pravdepodobne skončil

Kuchár s práškom na Markíze pravdepodobne skončil Reprofoto Markíza

Televízia Markíza dnes ráno zverejnila ospravedlnenie.

 

 

Zábery na kuchára, ktorý si chystá prášok, priniesli relácii Teleráno na Markíze doposiaľ nevídanú pozornosť - ako na sociálnych sieťach, tak aj v médiách na Slovensku aj v zahraničí. Televízia dnes skoro ráno odvysielala ospravedlnenie.

"Chceli by sme sa vrátiť k dosť nešťastnej situácii spred dvoch dní u nás v Teleráne, ktorá nás - celý tím mrzí," povedal na úvod moderátor Roman Juraško a následne televízia pustila nahrávku s ospravedlnením kuchára Ľubomíra Herka.

"Veľmi sa divákom aj televízii Markíza ospravedlňujem, prehnal som to a mrzí ma, ako tento pokus o vtip dopadol. Poučil som sa, že vtipkovanie s práškovým cukrom, hoci je nevinné, na obrazovku nepatrí. Ešte raz sa zo srdca ospravedlňujem," povedal kuchár.

Viac: Šňupajúci kuchár je hviezdou už aj v zahraničí. Markíze hrozí pokuta

Zábery na kuchára, ktorý si zarovnáva s bankomatovou kartou prášok, vedľa ktorého má trubičku s 500 eurovou bankovkou, pohli slovenským internetom. Video sa šíri na sociálnych sieťach aj v médiách. Hoci televízia Markíza konanie šéfkuchára rázne odsúdila, šéfkuchár sa stal hviezdou aj v zahraničí. Video sa objavilo na webových stránkach viacerých bulvárnych médií. Píše o ňom dokonca The Huffington post, The Sun, Reddit.com a mnohé ďalšie médiá.

Záberom sa bude zaoberať Rada pre vysielanie a retransmisiu, televízii hrozí sankcia.

Podľa informácií Omédiách.com kuchár v Teleráne skončil.