Joj bude mať šou podobnú Neveste pre milionára

Foto: JOJ Foto: JOJ

Nevestu však nebude hľadať známy boháč, ale tvár reality šou JOJ z Mama, ožeň ma!

 

 

Televízia JOJ prichádza s ďalšími novinkami. Koncom novembra štartuje na JOJ novú reality šou, kde bude televízia hľadať nevestu pre svojho ženícha. Slovenská romantická zoznamovacia šou s názvom Láska na celý život sa prvýkrát objaví na obrazovke v piatok 1. novembra 21:50.

Televízia ju má v pláne vysielať pravidelne každý piatok.

Podľa upútavky je šou podobná, ako bola niekedy na Markíze Nevesta pre milionára. Namiesto distingvovaného Jana Novotného bude potenciálnym ženíchom Juraj, ktorého si JOJ vyhliadla vo svojej vlastnej reality šou Mama, ožeň ma!

„Juraj túži po láske, po láske na celý život a myslí si, že ju dokáže stretnúť aj v televízii. O jeho srdce bojuje 14 dievčat, ktoré Juraj postupne vyraďuje. Do rozstrelu sa dostávajú vždy 2 dievčatá – jedna od neho dostane prázdnu škatuľku a vypadáva, druhá získa škatuľku s prsteňom a postupuje ďalej," píše televízia.

Juraj bude hľadať partnerku už ako zabezpečený podnikateľ. Uchádzačky o jeho srdce mu hľadala JOJ cez casting.

Nový projekt vychádza z licencovaného formátu americkej stanice NBC Age of Love. Reality zoznamka sa po prvýkrát začala vysielať v Amerike v lete 2007. Súťažiace sú v šou rozdelené do dvoch kategórií - na mladšie dievčatá a staršie dámy. Každý týždeň si Juraj pozve jednu či dve ženy na súkromné rande a na konci dňa jednu zo žien vylúči. Takýmto postupom sa dopracuje až ku svojej vyvolenej.