Dangl a Polnišová chystajú novú zábavnú šou pre JOJ

Dangl a Polnišová chystajú novú zábavnú šou pre JOJ Foto: Markíza

V novom formáte budú vystupovať herci z Partičky.

 

 

Po tom, ako na Markíze skončila zábavná šou Partička, herci relácie spolu s režisérom a scénaristom Danom Danglom vystupovali po Slovensku s novým predstavením Kukátko.

Nová zábavná šou, ktorá sa bude volať Kukátko, by sa mala v budúcom roku objaviť na JOJ. „Sme v rokovaní s vedením televízie. Ak sa dohodneme, na obrazovku by sa mala šou dostať už v prvej polovici budúceho roka," povedal pre Omédiách.com autor šou Daniel Dangl. 

"V roku 2014 budeme spolupracovať s pánom Danglom na formáte Kukátko," povedala pre Omédiách.com hovorkyňa JOJ Lucia Kulihová.

ktorý si na Úrade priemyselného vlastníctva zaregistroval názov Kukátko, čo si všimol aj Trend.

Základnú zostavu hercov novej šou budú tvoriť známe tváre Partičky: Petra Polnišová, Daniel Dangl, Lukáš Latinák, Marián Miezga, Juraj Kemka, Róbert Jakab. Okrem nich budú pribúdať aj rôzni iní herci.

„Dva byty na rovnakom poschodí. Dve samostatné bunky. Usporiadaná rodina versus traja mladí nájomníci. Môžu byť toto dobrí susedia? A chcete odpoveď? Nie! Nemôžu! Zábavná – humorná šou o susedoch, v ktorej herci nikdy nevedia čo im vymyslíte vy, diváci," takto avizovali tvorcovia divadelné predstavenie. Základná charakteristika platí podľa slov Dangla aj pre televíznu verziu.

„Divadelné predstavenia slúžilo na to, aby sa odskúšali na stavili herecké role," povedal Dangl.

Na otázku, čo bude mať Kukátko okrem hercov spoločné s Partičkou, Dangl povedal, že bude úplne iná: "Partička bola postavená na princípe viacerých scénok. Kukátko bude jednoliate, bude sa to skôr podobať na sitcom, ako na divadelné predstavenie."