Rozboril spúšťa v JOJ novú reláciu a posiela odkaz do Markízy o nebe

Rozboril spúšťa v JOJ novú reláciu a posiela odkaz do Markízy o nebe Reprofoto JOJ

"Vzniklo nejaké know-how, nejaká značka, nejaké zoskupenie ľudí, ktoré môže ostatným ľuďom, ktorí sú na tom zle, prinášať radosť, alebo pomáhať. Ten pocit je silný a ja by som ho zhrnul do jedného slova, nebíčko. Nemyslím si, že by na tento pocit, či kúsok nebíčka mala nárok alebo mala licenciu nejaká konkrétna televízna frekvencia, vôbec nie," hovorí Rozboril.

 

 

JOJ ohlásila novú reláciu s Vilom Rozborilom.

„Prípravy novej relácie o snívaní sú totiž v plnom prúde," oznámila televízia na svojom webe, termín zatiaľ nezverejnila. V programe na máj ešte nie je. Rozboril už nakrúca. Je pravdepodobné, že na obraze sa objaví už v lete.
JOJ už natáča upútavky a na webe zverejnila aj vyjadrenie Rozborila, v ktorom síce nemenuje televíziu Markíza, kde dlhé roky pôsobil, no nepriamo sa vyjadruje k tomu, že podľa neho Markíza nevlastní licenciu na reláciu o „nebe." :„Nepochybujem o tom, že sa nájde zopár takých mudrlantíkov, ktorí budú rozprávať, že Rozboril zase ide snívať a nevie nič iné vymyslieť. Ale priznám sa, že pri predchádzajúcom projekte, ktorý som robil päť a pol roka, som si uvedomil, že sa v ňom spájajú dve veci. Jedna vec je môj vzťah k telke... Druh je, že vzniklo nejaké know-how, nejaká značka, nejaké zoskupenie ľudí, ktoré môže ostatným ľuďom, ktorí sú na tom zle, prinášať radosť, alebo pomáhať. Ten pocit je silný a ja by som ho zhrnul do jedného slova, nebíčko. Nemyslím si, že by na tento pocit, či kúsok nebíčka mala nárok alebo mala licenciu nejaká konkrétna televízna frekvencia, vôbec nie," hovorí Rozboril.

Odporúčame aj: Rozboril bude mať v novej relácii Bezáka

"Je to pocit, ktorý je všeobecný a ja to aj v upútavke hovorím, že nebo nepatrí nikomu, že nebo patrí všetkým. Nebo nie je miesto, nebo je pocit, preto si myslím, že jeho kúsok by sme mohli zažívať aj s divákmi JOJky," hovorí Rozboril.

Viac: Rozboril bude na JOJ

Modré z neba na Markíze skončilo minulý rok. Markíza sa s Rozborilom nedohodla na ďalšom natáčaní. Moderátor ešte za Františka Borovského začal rokovať o spolupráci s JOJ. Medzi televíziou Markíza a Rozborilom to zaiskrilo, keď moderátor začal na facebookovej stránke Modrého z neba promovať svoj odchod ku konkurencii. Stránka je nefunkčná.