RTVS v čiernom: Pribúdajú fotky v čiernom s označením #ciernydenRTVS (FOTO) Foto: Facebook Pavol Hubinak

RTVS v čiernom: Pribúdajú fotky v čiernom s označením #ciernydenRTVS (FOTO)

Pavel Vlček posilňuje oddelenie komunikácie mBank Foto: mBank

mBank vytvorila novú pozíciu pre riadenie všetkých PR aktivít pre Českú republiku a Slovensko - Team Leader Communication and Social Media pre Českú republiku, ktorú má na starosti Pavel Vlček.

"Hlavnou úlohou Pavla Vlčka bude nastavenie a riadenie externej aj internej komunikácie v súlade s novo pripravovanou obchodnou a marketingovou stratégiou mBank," oznámila spoločnosť v tlačovej správe.

"Chceme byť najlepšou voľbou pre aktívnych klientov, ponúkať im efektívne riešenie ich potrieb. Som presvedčený, že posilnenie tímu komunikácie o Pavla Vlčka nám pomôže v dosiahnutí tohto strategického cieľa," hovorí Pawel Kucharski, výkonný riaditeľ pre obchod, marketing a produkt mBank.

Pavel Vlček pred príchodom do mBank riadil komunikáciu v zastúpení korporácie Rosatom na stredoeurópskom trhu. Pôsobil tiež ako riaditeľ komunikácie Technology Platform Energy Security alebo Ministerstva priemyslu a obchodu Českej republiky. Skúsenosti vo finančnom sektore získal na pozícii Public Affairs Officer v Cititbank.