O2 TV rozšíri ponuku o kanál DVTV

O2 TV rozšíri ponuku o kanál DVTV Foto: DVTV

Televize přes internet O2 TV letos rozšíří svou nabídku o kanál DVTV vydavatelství Economia a v rámci O2 Sport by mohla začít nabízet přímé přenosy z automobilových závodů DTM nebo Formule 3.

 

 

Vyplývá to z informací důvěryhodného zdroje ČTK.

DVTV nabízí na internetu rozhovory moderátorů Daniely Drtinové a Martina Veselovského v rámci širší platformy Aktuálně.tv vydavatelství Economia. Rozhovory by se měly na O2 TV objevit v archivu. "Detaily ke spolupráci s O2 plánujeme komunikovat ke konci měsíce," řekl ČTK generální ředitel Economie Roman Latuske bez dalších podrobností.

Placený sportovní kanál O2 Sport má svůj obsah letos rozšířit zejména o motoristické přenosy. Vedle DTM a Formule 3 se spekuluje o Audi TT Cupu a GT Masters.

O2 Sport ve spolupráci s pivovarem Staropramen vytvořil loni projekt Sportovní kino, v rámci kterého nabízí v partnerských restauracích sledování sportovních utkání Synot ligy, Ligy mistrů, Premier league nebo tenisu. Do projektu se zapojilo téměř tisíc restaurací, které znamenají v průměru 30.000 diváků na jeden sportovní přenos. Během přenosů hospody vytočí 150.000 piv a jejich výtoč se tak zvýšila zhruba o deset až 15 procent.

O2 TV, která v současnosti nabízí 120 televizních kanálů, si na konci loňského roku předplácelo 202.000 domácností, což je o desetinu více než před rokem. Služby O2 TV poskytuje operátor O2, kterého ovládá PPF Petra Kellnera.

Nabídka konkurenční kabelové televize UPC obsahuje celkem 130 programů. Televizní služby u UPC využívá kolem 460.000 zákazníků.

Sledujte nás na facebookovej stránke, ktorá prináša správy hlavne z diania v médiách v ČR: